Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Junior Recruitment Consultant

Functie Junior Recruitment Consultant
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Vergoeding is marktconform

Taakomschrijving

Wij zijn een ervaren werving- en selectiebureau dat een nieuw bedrijf opstart dat zich focust op het begeleiden van Young Professionals door middel van traineeships en coaching. Voor het aanvullen van het team dat drijft op een jarenlange expertise zijn we op zoek naar enthousiaste, kritische en ambitieuze studenten.

Dit high-performance team houdt zich bezig met het opzetten en uitbouwen van dit nieuwe bedrijf waarbij alle facetten van het werving- en selectietraject van pas afgestudeerden naar voren komen. Hierbij gaat de voorkeur uit naar studenten met een actief netwerk onder studenten en een brede persoonlijke interesse.

Het is belangrijk dat je als stagiair in staat bent aansluiting te vinden binnen het team, met creatieve oplossingen durft te komen, hands-on ingesteld bent en over een portie gezond verstand beschikt.

De werkzaamheden zullen bestaan uit gevarieerde taken die horen bij het opzetten van een nieuw bedrijf. Er zal volop ruimte zijn voor eigen initiatieven en idee├źn. Een vaste aanstelling na de stageperiode behoort tot de mogelijkheden.

Wil je binnen een startup-setting relevante werkervaring opdoen, een steile leercurve ervaren, leren van senior professionals en door hen actief gecoacht en uitgedaagd worden? Zo ja, dan zijn wij bereid om in jou te investeren, in tijd en in geld.

Voor ons zijn onderstaande competenties en vaardigheden essentieel: - Gedreven/Ambitieus - Hoog energieniveau - Kritisch - Commercieel - Lerend vermogen - Zelfstandig - Samenwerken - Oprechte interesse in mensen/interpersoonlijke vaardigheden

Minimaal HBO/WO denkniveau en kennis van Office producten (Word, Excel en PowerPoint). Je beschikt over een laptop. Alleen gemotiveerde en ambitieuze studenten worden uitgenodigd voor een gesprek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »