Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Leer alles over online shoppen!

Functie Stagiair bij Customer Journey Experts
Education level MBO
Location Barneveld - Amersfoort
Dagen per week 2
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 120

Taakomschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de shopervaring online en in winkels - de customer journey - van consumenten bij onze klanten.

Hoe verloopt het bestelproces? Worden alle producten snel thuis afgeleverd? Hoe sluit dit aan op de ervaring in de winkel, herkennen ze je? Worden je vragen goed beantwoord door de klantenservice?

In de drie jaar dat we bestaan hebben we deze vragen voor onze klanten (o.a. PostNL, Achmea en AS Watson-Kruidvat) beantwoord. Onze opdrachten zijn uiteenlopend. De ene keer bestellen we een mascara, terwijl we een andere keer op zoek gaan naar een zorgverzekering. We beoordelen de site en de communicatie naar de klant. Daarnaast onderzoeken we ontwikkelingen in online shops en in fysieke winkels zodat we onze klanten altijd de beste voorbeelden en aanbevelingen kunnen geven. We leren veel van elkaar door trends te presenteren in onze "Friday Insights"-sessies.

Ons team bestaat momenteel uit negen mensen. De data analisten en customer journey experts worden aangevoerd door twee ervaren ondernemers in retail en marketing. We werken vaak en graag met stagiaires. Als stagiair werk je nauw met iedereen samen.

Werkzaamheden

 • Als onderdeel van het team houd je bij welke producten via welke kanalen en welke personen worden besteld.
 • Daarnaast ondersteun je het team door de administratieve zaken bij projecten te verzorgen.
 • Je houdt je dagelijks bezig met het archiveren en categoriseren van de binnenkomende mails en promoties. Maandelijks maak je hier een rapportage van en presenteer je die aan je collega’s.
 • Je volgt verschillende partijen op de voet en houdt het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Gewenste profiel

 • Je bent geïnteresseerd in retail en in online processen.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en kan goed omgaan met doelstellingen en deadlines, zelfs als die verschoven worden.
 • Je kan ook goed in het Engels communiceren.
 • Je bent voor minimaal 4 maanden, 2 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende meewerkstage.
 • Coaching en begeleiding in de dagelijkse werkzaamheden en bij je eventuele stageopdrachten.
 • De kans om alles te leren over online retail, omnichannel marketing en customer journeys. Ook leer je werken met (inter)nationale klanten.
 • Een stagevergoeding van 120 euro per maand en als extraatje mag je sommige aankopen lekker houden.
 • Een kantoor midden in de winkelstraat boven de Hema winkel waar je rond lunchtijd gemakkelijk een broodje haalt. Op loopafstand van station Barneveld, 15 minuten vanaf Amersfoort.

Je solliciteert eenvoudig met het uploaden van jouw cv en het beantwoorden van een vraag: Welke stage opdracht wil je bij Customer Journey Experts komen doen?

Heb je zelf nog vragen over de inhoud van deze stage of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op: http://customer-journey-experts.homerun.co/stage-bij-customer-journey-experts/nl

Of neem dan contact op met Helene van den Bosch van Customer Journey Experts. Je kunt haar bereiken op 06 11988514 of via helene.bosch@customerjourneyexperts.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een ambitieus jong bedrijf gespecialiseerd in customer journey insights. Onze ambitie is het beste Customer Journey Analysis bedrijf te worden. De producten van Customer Journey Experts ge...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »