Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Leuke praktische stage kunstgalerie (vergoeding) in Eindhoven

Functie Productie medewerker kunstgalerie
Education level VMBO, MBO
Location Eindhoven
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte stage in een inspirerende niet alledaagse omgeving?

dit bedrijf is de grootste galerie en kunstuitleen van Nederland. Op meer dan 500m2 kunnen art aficionados onze collectie bekijken met werken van bekende en opkomende kunstenaars, zoals Jeff Koons, Herman Brood, en Damien Hirst. We hebben een groot aanbod in hedendaagse kunst, fotografie, pop en abstract. Op dit moment zijn we opzoek naar een Rockstar Stagiair die ons jonge team wil komen versterken!

De stage bestaat uit allround productiewerkzaamheden waarbij je creatief bezig bent met de voorbereidingen en het afwerken van kunstwerken. Hierbij moet je denken aan het maken van frames, schilderijen opspannen (doek strak bevestigen), bijhouden van de voorraad, gieten en lijmen, fotograferen van kunst voor op de website en het vervoeren van de kunst en ondersteunen in de dagelijkse operationele zaken. Deze stage is heel erg veelzijdig en geen dag is hetzelfde.

We zoeken een echte aanpakker, handen uit de mouwen mentaliteit, street smart en proactief. De stage is voor 3-5 dagen per week op onze locatie in centrum Eindhoven. Vergoeding in overleg (afhankelijk van het aantal uren).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »