Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Leuke stages bij theaterbureau!

Functie Bureaustagiair / Publiciteitsstagiair
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

dit bedrijf is het organisatiebureau van onder andere Theatergroep Carver, Muziektheatercollectief Het Volksoperahuis, Boogaerdt/VanderSchoot en Alexandra Broeder. Daarnaast produceren we diverse producties en projecten vanuit onze eigen stichting en vervullen we een impresariaatfunctie voor diverse zelfstandige gezelschappen.

Dit voorjaar spelen producties als Mijn Slappe Komedie en Hiroshima mon amour. Ook zullen er vele voorstellingen op zomerfestivals gespeeld worden.

Functieomschrijving

Vanaf eind april zijn wij op zoek naar een bureaustagiair (32 uur p/w, stageduur in overleg).

Een stageplaats bij Via Rudolphi is zeer veelzijdig. Als bureaustagiair zal je ondersteunend werk verrichten op productioneel, publicitair en administratief vlak. Op kantoor ben je betrokken bij alle aspecten van de zakelijke kant van theaterproducties en leer je veel over wat er allemaal bij een theaterproductie komt kijken. Daarnaast is er ruimte om je eigen interessegebieden te ontdekken en te ontwikkelen of een onderzoek te doen.

Als bureaustagiair zal je ondersteunend werk verrichten op productioneel, publicitair en administratief vlak. Op kantoor ben je betrokken bij alle aspecten van de zakelijke kant van theaterproducties en leer je veel over wat er allemaal bij een theaterproductie komt kijken. Daarnaast is er ruimte om je eigen interessegebieden te ontdekken en te ontwikkelen of een onderzoek te doen.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een nauwkeurige student HBO/WO met gezond verstand, humor en enthousiasme voor de podiumkunsten. Je steekt je handen graag uit de mouwen en bent organisatorisch sterk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je goed overweg met MS Office en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Meer informatie of solliciteren? Lijkt dit je wat? Stuur je brief met motivatie en cv per mail naar: Inge Sonderen aanwezig maandag t/m vrijdag inge@viarudolphi.nl www.viarudolphi.nl

Werkzaamheden

 • Zie omschrijvingen.

Gewenste profiel

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent een student met gezond verstand, humor en enthousiasme voor de podiumkunsten
 • Je kunt goed overweg met MS Office
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Een nauwkeurige student met HBO/WO niveau
 • Je bent organisatorisch sterk en je steektgraag je handen uit de mouwen

Wat bieden wij

 • Een stageplaats voor een aantal maanden, waarbij je je eigen interessegebieden kunt onderzoeken
 • Een levendig kantoor
 • De mogelijkheid mee te werken aan speciale projecten
 • Een stagevergoeding conform Theater CAO
 • De mogelijkheid de zakelijke kant van de theaterwereld te ervaren

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf vertegenwoordigt verschillende theatergroepen, waaronder een aantal vaste groepen, diverse veelbelovende theaterinitiatieven en aanstormende talenten. Wij bieden ondersteuning op zakeli...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »