Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Logistiek Stagiair omgeving Amsterdam

Functie Logistiek Stagiair
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Aalsmeer
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Als Stagiaire Logistiek bij 2dekansje.com ben jij de sleutel tot het magazijn en de goederen daarin! Jij ontvangt de nieuwste artikelen (of hoe wij ze noemen: tweedekansjes) en zorgt dat deze producten in een gestroomlijnde manier weer online komen op 2dekansje.com. Je zet de orders klaar zodat de vrachtwagen de pakketjes aan het einde van de dag kan meenemen. Ook zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat het magazijn schoon en geordend is en dat alle orders snel te vinden zijn.

Werkzaamheden

  • Je zet de orders klaar zodat de vrachtwagen de pakketjes aan het einde van de dag kan meenemen.
  • Jij ontvangt de nieuwste artikelen (of hoe wij ze noemen: tweedekansjes) en zorgt dat deze producten in een gestroomlijnde manier weeronline komen op 2dekansje.com.
  • Jij zorgr samen met jouw collega’s voor dat het magazijn geordend is.

Gewenste profiel

  • HBO Logistiek
  • MBO Logistiek

Wat bieden wij

  • 2dekansje.com is marktleider op het gebied van het verkopen van tweedekans-artikelen in Nederland/Belgiëen daarbuiten.
  • Een leuk, jong en ondernemend team!

Als team bouwen wij aan de groei van 2dekansje.com,én die groeit als een raket! Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door online een nieuwe klantbeleving te bieden met tweedekans artikelen. Wij bouwen een feestje als we weer een nieuw record hebben gehaald op het gebied van orders, sales, reviews, en meer. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij 2dekansje.com betekent: met plezier willen winnen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren