Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Showroom en PR stage Ganbaroo PR PR

Functie Stagiaire PR
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250

Taakomschrijving

Hardworking. Fashionable. Passionate

Ben jij op zoek naar een unieke werkervaring, bezit jij bovenstaande eigenschappen en heb je een voorliefde voor mode en communicatie? Ganbaroo betekent in het Japans ‘let’s go for it’ en is dé plek om ervaringen op te doen op het gebied van PR. dit bedrijf is verantwoordelijk voor de PR, marketing en conceptontwikkeling van fashion, lifestyle en kunst gerelateerde merken. dit bedrijf specialiseert zich vooral op het gebied van hoog gepositioneerde producten en evenementen. Ons klantenportfolio bestaat uit een bijzondere mix van grote internationale merken zoals Filippa K, Modström, Vans, Samsøe & Samsøe, Bruuns Bazaar, Anecdote en Lovestories, maar ook designer talenten zoals Dennis Diem en Dorhout Mees. Op het gebied van kunst & lifestyle werken we onder andere voor Eginstill, The House of Yoga, NAïF, Greentom en Unoco.

Solliciteren

Het gaat om een fulltime functie per augustus 2015 voor een periode van 6 maanden. Denk jij dat jij een goede aanvulling voor ons hardwerkende en gemotiveerde team bent? Stuur dan je motivatiebrief + foto + CV naar Mara van Gameren: mara@gan-baroo.com.

Werkzaamheden

  • Naast de ondersteuning van het team, onze klanten en hun producten word je ingezet op het gebied van PR en showroom werkzaamheden.
  • Maar we maken ook graag gebruik van je talenten bij de organisatie van perspresentaties, winkelopeningen en fashion shows.

Gewenste profiel

  • Je bent iemand met een goed gevoel voor mode.
  • Je hebt oog voor detail.
  • Je beschikt over een innovatieve en creatieve mindset en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij

  • Een kijkje in de keuken bij een gerenommeerd PR bureau
  • Uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de PR, marketing en conceptontwikkeling van fashion, lifestyle en kunst gerelateerde merken. dit bedrijf specialiseert zich vooral op het gebied van hoog geposi...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »