Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing of Sales HBO stagiair voor uniek platform!

Functie Stagiair (online) marketing en sales
Opleidingsniveau HBO
Locatie Woerden
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking € 400 per maand. Een bonus kan worden afgesproken bij het succesvol bijdragen van het binnenhalen van klanten.

Taakomschrijving

Het bedrijf & de werkomgeving:

MOMENT.online heeft een uniek platform geïntroduceerd (aug. 2018) voor in eerste instantie de Nederlandse markt. Dit 'jonge' bedrijf biedt klanten de mogelijkheid online, op een eenvoudige manier informatie te plaatsen en te beheren voor persoonlijke unieke momenten. Denk hierbij aan geboorte, huwelijk, overlijden, bedrijfsfeest en meer. Elk thema met z’n eigen uitstraling en functionaliteiten.

Wat zoeken we en wat ga je doen:

Iemand die wil participeren, als jonge sales/marketeer, in de verdere uitrol van dit platform? Je bent van essentiële waarde om de gekozen strategie verder uit te werken d.m.v. het blijven onderzoeken van de doelmarkten, juiste promotie kanalen en samen met ons te zorgen dat dit een succesvolle brand wordt. Het hebben van een goed en uniek platform is het begin maar de uitdaging ligt in de promotionele implementatie en partnership zoeken.
Dus: Geen koffie halen en kopiëren, maar een echte meewerkstage waarin we ook op jouw expertise en kennis willen vertrouwen! Note: Indien het een afstudeerstage betreft wordt de opdracht: het maken van een marketing- en of salesplan, inclusief marktonderzoek voor een specifiek thema en uitwerking van de specificaties die op de website moeten komen en het zoeken van partnership Ben jij de gedreven persoon, die van aanpakken weet en het leuk vindt om te sparren met ons, om het product tot een succes te maken? Je wordt begeleid door een marketing professional (NIMA-C) en een ervaren online professional.
Het bedrijf bezit veel kennis over marketing en marktonderzoek en gaat je daarin zeker ondersteunen en je helpen om je kennis te verdiepen.

Profiel:

  • Sales en of marketing richting (must)
  • Goede kennis van online (sociale media)kanalen
  • Creatief, proactief en commercieel ingesteld
  • Je bent ondernemend en toont initiatief
  • Zelfstandig kunnen werken

Heb je interesse? Solliciteer dan direct. Overigens zitten wij maar op 10 minuten afstand (lopen) van het NS-station.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren