Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing / Redactie stagiair(e) gezocht bij Morningstar Holland in Amsterdam!

Functie Redactie / Marketing
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

Het team, Inc. is een toonaangevende leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek. dit bedrijf stelt zich tot doel om het succes van beleggers te versterken. Dat doen we door onafhankelijk onderzoek en complete softwareproducten aan te bieden aan financiële adviseurs en individuele beleggers. Bij dit bedrijf zal de media stagiair nauw samenwerken met het Europese redactieteam, fonds- en aandelen analisten en het marketingteam.

De rol

Als media stagiair onderhoud je de Nederlandse en Belgische websites en social media kanalen. Deze functie is gevestigd in ons kantoor in Amsterdam.

Vereisten

De media stagiair heeft een achtergrond in journalistiek of communicatie. Kandidaten moeten interesse hebben in beleggen en de financiële markten, uitstekende Nederlandse schrijfvaardigheid hebben, vloeiend Engels spreken en vertrouwd zijn met het gebruik van Microsoft Excel en content management systemen.

Werkzaamheden

  • Het plaatsen van bewerkte content (artikelen en video's) in het content management systeem van de website, inclusief backlinking naar oudere artikelen, het plaatsen van foto's, het toevoegen van links
  • Het hergebruiken van onderzoeksrapporten en het vertalen van artikelen van andere websites voor gebruik op de Nederlandse en Belgische sites.
  • Het plaatsen van een dagelijkse line-up op de Nederlandse en Belgische websites
  • Aanmaken en versturen van de wekelijkse nieuwsbrief
  • Het delen van redactionele artikelen en video's op de social media kanalen
  • Ondersteuning bij het opnemen en delen van redactionele video's
  • Het onderhouden van contacten met andere leden van de groep, waaronder de EMEA-editorial manager, analysten en het marketing team
  • Praktische ondersteuning bieden aan marketing

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren