Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing stage bij 3d printing startup bedrijf

Functie Marketing stagiaire
Education level HBO
Location zeist
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

<p> 3dPlaza is een startup op het gebied van 3d-printing. dit bedrijf is een webshop voor diverse 3d geprinte producten. Ontwerpers kunnen hun producten aanbieden via de website van 3dPlaza. De producten worden door professionele 3d-print bedrijven vervaardigd. 3dPlaza heeft als ambitie het grootste onafhankelijke platform te worden voor producten die door middel van 3d printing worden vervaardigd. De website biedt een breed scala aan producten zoals sieraden, telefoonhoesjes, lampen en 3d-geprinte foto&rsquo;s. Een groot deel van de producten op 3dPlaza is personaliseerbaar. De website is net live gegaan, en het is nu tijd om de website bij het grote publiek onder de aandacht te brengen.</p>

Werkzaamheden

  • Helpen bij het organiseren van events, het maken van het marketingplan en het uitvoeren van andere activiteiten zoals het maken van brochures, verbeteren van de website en communiceren met bezoekers.

Gewenste profiel

  • Zelfstandig gedreven, professionele houding, initiatiefrijk. Voor deze stage is affiniteit met 3D printing wenselijk maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij

  • De kans om een startup te helpen succesvol te worden, en kennismaking met 3d printing, de nieuwe industriele revolutie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »