Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing stage Reed Business Education

Functie Marketing Stagiair
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 3 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

<p> Reed Business Education (RBE) is uitgever van studiemateriaal voor gespecialiseerde opleidingen op academisch niveau, voor hbo en mbo. We geven onder andere boeken, apps en e-books uit en hebben een digitale leeromgeving www.studiecloud.nl voor de studierichtingen medisch, paramedisch, verpleging en verzorging, agogisch, welzijn en kinderopvang, overheid en politie, en beleid en management. Voor het basisonderwijs geven we een schrijfmethode uit (Schrijven leer je zo!) en leermiddelen voor bewegingsonderwijs.</p> <p> &nbsp;</p> <p> RBE is onderdeel van Reed Elsevier, een van &rsquo;s werelds grootste uitgeefconcerns. Je kent onze moedermaatschappij Reed Business Media waarschijnlijk van topmerken als Elsevier, Misset Horeca, Boerderij en Beurs.nl. Wij hebben per april direct plaats voor een enthousiaste HBO/WO student marketing/commerci&euml;le economie, die in een professionele, multimediale omgeving stage wil lopen. Het gaat hier om een meeloopstage, met de optie om een onderzoek te verrichten.</p>

Werkzaamheden

 • In deze veelzijdige en afwisselende stage, ondersteun je de marketeer met het in de markt zetten van diverse boeken voor de professionele markt.
 • Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de marketing coördinator bij promotie- en marketing activiteiten.
 • Je draagt zorg voor het maken van eenvoudige marketing actieplannen, het schrijven van marketingteksten en het laten ontwerpen van brochures, e-mailings en advertenties/banners.
 • Verder coördineer je de aanwezigheid op beurzen waar je zelf ook aanwezig bent en houd je de website www.reedbusinesseducation.nl up to date.
 • Daarnaast heb je contact met verschillende leveranciers.

Gewenste profiel

 • Je hebt jouw HBO/WO opleiding Marketing/Commerciële Economie bijna afgerond en bent er klaar voor om gerichte werkervaring op te doen.
 • Vanzelfsprekend is je Nederlands perfect in woord en geschrift en beheers je MS Office goed.
 • Je houdt van aanpakken, werkt zelfstandig, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief.
 • Je bent enthousiast en leergierig.
 • Verder denk je altijd vanuit de klant, stel je je professioneel en pro-actief op.

Wat bieden wij

 • Een interessante en leerzame stageplek bij een internationaal, dynamisch en multimediaal bedrijf, waar je alles te weten komt over het uitgeven en het in de markt zetten van studiemateriaal.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op goede coaching en begeleiding en een passende stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Reed Business Media is onderdeel van een van 's werelds grootste mediaconcerns Reed Elsevier en geeft merken uit als Elsevier, Misset Horeca, Boerderij, P&O Actueel en Zorgvisie. Met deze merken he...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »