Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing stagiair gezocht voor ICT dienstverlener!

Functie Marketing/ ICT
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onbekend stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Ilionx, een in Utrecht gelegen ICT-dienstverlener, is op zoek naar een stagiair voor het opstellen van een gedegen marketingmix! Het doel van je marketingmix is om meerdere productmarktcombinaties van een Microsoft platform (Dynamics AX) op de markt te brengen. Verder zullen je taken zijn; uitwerking van promotiemateriaal in samenwerking met een extern communicatiebureau, organiseren van 1 of 2 componenten uit de opgestelde mix en het uitvoeren van operationele junior sales activiteiten in samenwerking met een senior. We zijn op zoek naar iemand met een commercieel/organisatorisch karakter. Interesse in een uitdagende stage bij een jong en dynamisch bedrijf? Stuur dan direct jouw cv! Kijk voor onze contactgegevens op de website van dit bedrijf.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een ICT-dienstverlener welke zich als doel stelt om organisaties succesvoller te maken met behulp van haar kennis en ervaring.

dit bedrijf heeft uitgebreide kennis en ervaring ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »