Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

marktonderzoek en advies beleid gemeentelijke overheid

Functie marktonderzoek
Education level HBO, WO
Location Boxtel, met vestigingen in Apeldoorn en Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 200 - 350

Taakomschrijving

Dit bedrijf helpt organisaties bij het beheren van elektrische objecten in de buitenruimte, zoals openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Onze missie? Samen met onze klanten een openbare ruimte maken die aantrekkelijk, duurzaam en veilig is. En efficiënt: tegen verantwoorde kosten. Het bereiken van deze missie doen wij in 5 stappen, zie: www.nobralux.nl

De eerste belangrijke stap, op weg naar de 4 x beter, is die van de planvorming. Wij stellen scenario’s op die leiden tot die betere openbare verlichting. Het beste scenario werken we uit in een beleidsplan. Zo’n plan wordt modern en dynamisch gepresenteerd.

Wij willen onze dienstverlening op het gebied van gemeentelijke beleidsplannen voor openbare verlichting versterken. Met onderscheidende beleidsplannen willen we beter tegemoetkomen aan de wensen van de gemeenten en pijnpunten die er nu mogelijk zijn zoveel mogelijk weghalen. Om dit te weten te komen willen we onderzoek doen. We zijn op zoek naar een stagiair die dit onderzoek kan uitvoeren.

Het onderzoek splitst zich in een marktonderzoek en een advies.

Marktonderzoek: Jij helpt ons door in kaart te brengen welke gemeenten wij hiermee verder kunnen helpen. Het gaat dan om de vraag of gemeenten beleid maken op dit gebied of niet en waarom zij dit wel of niet doen. Als zij dit doen, hoe doen zij dit dan? En wanneer is men toe aan een nieuwe fase van planvorming? Wat is de behoefte van gemeenten? Wat zijn de voor de gemeente belangrijke doelen die bereikt moeten worden (denk daarbij aan zaken als duurzaamheid, veiligheid en aantrekkelijkheid)? Maar bijvoorbeeld ook het slimmer maken van de openbare ruimte, of hoe je e.e.a. organiseert. Welke wensen hebben gemeenten qua inhoud en proces.
Om deze zaken boven tafel te krijgen is een marktonderzoek nodig. Met de uitkomst van dit onderzoek kunnen wij de gemeenten gerichter benaderen om tot concrete voorstellen te komen.

Advies: Vanuit het onderzoek kunnen concrete adviezen gegeven worden op kansen die er liggen bij specifieke gemeenten en hoe wij tegemoetkomen aan de wensen van gemeenten en pijnpunten die er zijn weghalen uit het proces.

.Jij bent in staat om, in een tijdsbestek van circa 3 maanden, dit marktonderzoek voor ons te verzorgen. Wij stellen ons voor dat dit wordt uitgevoerd in de vorm van een enquête in combinatie met telefonische interviews.

We verwachten dat iemand zelfstandig vorm kan vormgeven aan deze opdracht. Binnen Nobralux krijg je iemand aangewezen die jou helpt de opdracht scherp te formuleren en op wie je kan terugvallen wanneer nodig.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf helpt organisaties bij het beheren van elektrische objecten in de buitenruimte, zoals openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

Onze missie? Samen met onze klanten een openb...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »