Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Master-student psychologie of orthopedagogiek in gehandicaptenzorg Terheijden

Functie Onderzoeker Basismethodiek
Opleidingsniveau WO
Locatie Terheijden
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 400
Salaris opmerking Stagevergoeding conform CAO Gehandicaptenzorg, bij 36 uur 310,- EUR. Bij minder uur wordt je naar RATO uitbetaald.

Taakomschrijving

Ben jij die Master-student psychologie of orthopedagogiek die het een uitdaging vindt om de evaluatie van de basismethodiek vorm te geven en te gebruiken voor zijn/haar afstudeeronderzoek? Lees dan verder voor nadere toelichting.
In 2018 is binnen dit bedrijf de basismethodiek ontwikkeld. De basismethodiek bestaat uit de wortels, stam en bloesem van een boom en visualiseert de groei die een cliënt in zijn/haar leven doormaakt. De bloesem representeert hierbij datgene wat de cliënt gelukkig maakt en zin geeft aan zijn/haar leven. Om hierachter te komen wordt de boom ondersteund door drie pijlers: werken in de zorgdriehoek, multidisciplinair samenwerken en holistisch kijken. De methodiek helpt ons om vanuit eenzelfde visie naar cliënten te leren kijken en volgens eenzelfde methodiek te handelen in het begeleiden van cliënten.

In de eerste helft van 2019 zijn alle medewerkers van dit bedrijf geschoold in de basismethodiek. Nu zijn we een jaar verder en is het tijd om te gaan evalueren in hoeverre de basismethodiek is doorgedrongen en actief wordt gebruikt door de medewerkers binnen dit bedrijf. Wat gaat goed? Waar liggen de verbeterpunten? Zien we verschillen in het gebruik bij de diverse doelgroepen? Welke vervolgstappen moeten we zetten om de basismethodiek in ons DNA op te nemen?

Werkzaamheden

  • Je verricht o.a. observaties, interviews en/of focusgroepen én stelt vragenlijsten/enquêtes op. Daarom ben je vaardig in het doen van zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek (SPSS).

Gewenste profiel

  • Je bent een Master-student psychologie of orthopedagogiek

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding conform CAO gehandicaptenzorg
  • De mogelijkheid om naast jouw opdracht, een dienst mee te lopen met een gedragskundige.
  • Persoonlijke begeleiding van een gedragskundige en / of projectleider
  • Inspirerende werkomgeving.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren