Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Meewerkstage bij Traffic Control

Functie Sales / Commercieel
Education level HBO
Location Moordrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking in overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Traffic Control is een dynamische en snel groeiende onderneming op het gebied van bedrijfs- en publieksevenementen, variërend van Anti-slipcursussen en Off-roadrijden tot het rijden in een Ferrari. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen worden deze verschillende activiteiten georganiseerd.

Op onze locaties in Moordrecht en Nuenen en diverse andere locaties in Nederland en België werkt een enthousiast team aan de uitvoering van onze evenementen. Het unieke concept en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen voor een uitdagende en plezierige werksfeer, waarin de vrijheid wordt geboden om jezelf te ontwikkelen.

Traffic Control werkt al vele jaren met stagiaires en biedt hiervoor verschillende stageplaatsen aan op de afdelingen Verkoop, Klantenservice en Marketing, met diverse opdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages. Traffic Control heeft voor stagiaires interessante en uitdagende opdrachten die met veel vrijheid en onder goede begeleiding kunnen worden uitgevoerd.

Traffic Control is een jonge, dynamische organisatie op het gebied van incentive dagen en publieksevenementen. Vind jij het leuk om publieksevenementen tot in de puntjes te verzorgen en een bijdrage te leveren aan het organiseren van relatie- en personeelsdagen? Heb jij ook iets met gemotoriseerde voertuigen? Dan biedt Traffic Control verschillende meewerkstages aan op onze afdelingen.

Zo hebben we onder meer stageplaatsen op de afdelingen Sales, Klantenservice en Marketing.

Werkzaamheden

  • Telefonisch afhandelen van inkomende gesprekken op zowel sales- als klantenserviceniveau
  • Inplannen van deelnemers op activiteitendagen
  • Verzorgen van cadeaubonnen; invoeren en verwerken van gegevens en het aftersales traject
  • Versturen van mailings
  • Tijdens activiteitendagen en evenementen assisteren op locatie
  • Afhandelen van aanvragen voor cadeaubonnen en deelname aan activiteiten

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een gerenommeerde organisatie die zich bezighoudt met de verkoop van allerlei gemotoriseerde activiteiten. Deze activiteiten variëren van slipcursussen tot het rijden in een Ferrari of een...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »