Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meewerkstage HR

Functie HR meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Locatie Maarssen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Zit jij in je derde jaar van je opleiding Human Resource Management en ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waar je niet hoeft te printen en koffie hoeft te halen, maar echt samen met ons het verschil kunt maken?

Jouw rol Als stagiair(e) ga je werken op de afdeling HR van dit bedrijf op ons hoofdkantoor in Maarssen. Wij zijn een grote en diverse afdeling bestaande uit medewerkers met diverse disciplines. Zo hebben we een Service Center, Business Partners, Learning & Development afdeling, HR managers en diverse HR experts waaronder Recruiters die zich richten op een excellente en continue verbeterende HR dienstverlening.

Tijdens deze stage krijg je een uniek kijkje in de keuken bij een echte no. 1 organisatie. Je draait mee als volwaardig teamlid, waardoor je aan de slag gaat met verschillende HR projecten en waar je ook verantwoordelijkheden in draagt. Enerzijds om ervaring op te doen, anderzijds om vooral zelf het verschil te maken. Jij zal je onder andere bezighouden met de volgende projecten: Employer Branding – hoe gaan we de beste mensen binnen halen? On-/offboarding – hoe zorgen we ervoor dat we onze collega's een bijzondere ervaring bieden? Arbodienstverlening – hoe faciliteren we Arbo in de organisatie? Vergoedingen – welke vergoedingen keren we uit en aan wie? Performance Management – op welke wijze willen we elkaar coachen en ontwikkelen en wat gaan we hierover in een nieuwe tool vastleggen?

Heb je zelf een uniek idee of project waar je graag aan wil werken? Wij waarderen eigen initiatief en stimuleren eigen verantwoordelijkheid. Wil jij een leuke en leerzame stage? Solliciteer dan bij ons als HR Stagiair(e)!

Wat jij hiervoor terug krijgt Een stagevergoeding van €350,-per maand (o.b.v. 40 uur); Laptop om op te werken; Een uitdagende meewerkstage waar je echt samen met ons het verschil kunt maken!

Wie jij bent Je zit in je derde jaar van de opleiding HRM; Je bent gedurende een studiejaar (6-9 maanden) beschikbaar; Je bent creatief en hebt affiniteit met social media; Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift; Je bent enthousiast en wil graag het beste uit je stageperiode halen; Je bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij onze kernwaarden.

Over dit bedrijf dit bedrijf is een groep van ondernemingen, werkzaam op het gebied van de farmaceutische gezondheidszorg. Wij zijn onder andere actief met de innovatieve farmaceutische groothandel dit bedrijf en de toonaangevende apotheekketen BENU Apotheek. Onze klanten zijn apothekers, apotheekhoudende huisartsen, zieken- en verpleeghuizen, leveranciers, zorgverzekeraars en consumenten. Bij dit bedrijf werken ongeveer 5.000 medewerkers, die zich iedere dag inzetten om slimme, persoonlijke én toegankelijke zorg te maken.

Wij geloven in ondernemerschap en bevlogenheid. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening. Mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk zijn belangrijke kernwaarden bij dit bedrijf. Zo staan wij bekend bij onze cliënten en zo gaan wij met elkaar om.

Interesse? Solliciteer dan via: https://www.brocacef.nl/nl-nl/werken-bij/vacatures/467/stagiaire-hrm

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren