Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meewerkstage Marketing en Communicatie met stagevergoeding

Functie Marketing en communicatie stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO
Locatie Houten
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

dit bedrijf is op zoek naar een gedreven stagiaire om haar digitale marketing en communicatiestrategie verder vorm te geven.

Ben jij…..

een gedreven ambitieuze HBO student en op zoek naar een interessante meewerkstage? Vind je het leuk om de lat hoog te leggen en een actieve bijdrage te leveren aan onze marketing en communicatie richting onze doelgroepen : Goede Doelen, Verenigingen en cursus instituten.

Is bovenstaande op jou van toepassing dan is het zeker interessant verder te lezen.

Wie is dit bedrijf

Wij zijn een gerenommeerd softwarebedrijf dat Websites en CRM software levert aan non profit organisaties om hun processen efficiënter te maken. Je zal meedraaien binnen het sales- en marketingteam en direct rapporteren aan de directeur, die je ook zal begeleiden. Het bedrijf telt ruim 40 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland en Roemenië.

Wat ga je doen

We zijn onze communicatiestrategie aan het evalueren en herdefiniëren. De website wordt aangepast, de content wordt vernieuwd met een sterke link naar ad-Words en SEO. Je zult hier een belangrijke coördinerende rol gaan spelen, en de spin in het web worden voor verschillende partijen zoals website bouwer, designers en personen die de content aanleveren.

Onze multi-channel strategie dient verder ontwikkeld te worden zodat content laagdrempelig kan worden gedistribueerd naar de verschillende digitale kanalen. Naast tekst zullen er onder andere ook filmpjes gerealiseerd moeten worden. Verder verwachten we dat je helpt bij het organiseren en opvolgen van klantenevents, zoals bijvoorbeeld de klantendag in oktober of onze gebruikersbijeenkomsten.

Wij bieden

Kortom dit bedrijf kan je een veelzijdige opdracht bieden, waar je in contact komt met veel aspecten van het marketing en communicatie vak en een bijdrage kan geven aan onze toekomstige richting. Je zult meedraaien in een team van ervaren professionals. Het kantoor is centraal gelegen aan het station van Houten. Vanzelfsprekend krijg je een goede stagevergoeding, voldoende vrije dagen, en een leuke en dynamische werkomgeving. Je zult actief begeleid worden.

Lijkt het je leuk?

Stuur dan je CV en motivatie aan Rob@dit bedrijf.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Goijen 06-15072899.

Zie voor meer informatie van dit bedrijf onze website : dit bedrijf.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren