Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

HBO Communicatie Stage

Functie Stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Obv 40 uur per week
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Omdat jij met jouw nieuwsgierige personality, creatieve geest en online knowhow snapt hoe je mensen moet prikkelen en nieuwsgierig moet maken naar meer. Conclusion groeit hard, maar is nog niet zo’n bekende speler bij het grote publiek. Daar gaan wij verandering in brengen. Voor ons corporate brand én ons employer brand. Door de inzet van arbeidsmarktcommunicatie zorgen wij voor een hogere naamsbekendheid, verbetering van ons werkgeversmerk en een positieve associatie met Conclusion als werkgever en onze vacatures. Zo positioneren we ons sterker binnen de arbeidsmarkt en kunnen wij de juiste kandidaten aantrekken voor onze vacatures. Aan jou de schone taak om samen met de twee arbeidsmarktcommunicatie (AMC) adviseurs relevante en inspirerende content te verzamelen en deze te verspreiden via verschillende kanalen. Denk aan onze eigen werkenbij website, social media, blogs, jobsites en zo nog meer. En je gaat vooral ook zelf op onderzoek uit naar nieuwe platforms en mogelijkheden waar we ons verhaal kunnen vertellen. Voor de contentcreatie ga je binnen de verschillende disciplines lobbyen voor aansprekende informatie, stukjes schrijven en de content plaatsen en onderhouden.

That’s why you should become our Recruitment Stagiair Omdat jij met jouw nieuwsgierige personality en online knowhow de beste kandidaten leert te vinden en hen weet te enthousiasmeren om een kop koffie met ons te drinken. De kandidaten die wij binnen het IT domein zoeken zijn schaars en vaak niet actief op zoek naar een andere baan. Maar uiteraard willen wij toch graag met hen in contact komen. Want bij een groeiend bedrijf als Conclusion zijn wij altijd op zoek naar goede mensen. Aan jou en de recruiters de schone taak om manieren te vinden om een eerste contact te maken. Natuurlijk via cv databases en Linkedin, maar ook via relevante content op social media en andere kanalen. Je gaat je verdiepen in de verschillende IT profielen en online matches maken op deze profielen. En dan pak je de telefoon en ga je met hen in gesprek. Met jouw open manier van communiceren heb jij dit zo onder de knie. Ook ga je content verzamelen om te verspreiden op social media. Meewerken aan ‘ambassador’ trainingen om eigen medewerkers te stimuleren om hun eigen netwerk in te zetten. En last but not least, maar o zo belangrijk. Alle effort die je steekt in het contact leggen met kandidaten, registreer je in het recruitmentsysteem. Net als de rest van het sollicitatieproces. Uiteraard word je door ons goed begeleidt, zodat je het maximale uit je stage kunt halen. Kortom, een stage waarin je heel veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je natuurlijk de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen.

Gewenste profiel

 • •Beschikbaar vanaf februari 2017 voor een stage in je 3e studiejaar. De studies hbo communicatie, hbo nieuwe media en hbo journalistiek zijn een directe match.
 • Van nature een vlotte en aansprekende schrijfstijl. Wollig taalgebruik is niet aan jou besteed. Het is mooi meegenomen als je al wat ervaring hebt met het schrijven van korte teksten. Misschien blog j
 • Een praktische manier van dingen aanpakken. Je denkt vaak al een paar stappen vooruit. En hoe druk het soms ook is, je hebt je zaakjes altijd goed op orde.
 • Nooit verlegen om een praatje. Je maakt gemakkelijk contact, weet hoe je iets moet overbrengen en krijgt zo dingen gedaan.
 • Leergierige en nieuwsgierige aard. Je vindt het leuk om nieuwe indrukken op te doen en mensen te leren kennen.

Wat bieden wij

 • Je krijgt goede begeleiding van een behulpzaam team;
 • Uitgebreide biologische lunches;
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er echt toe doet.
 • De mogelijkheid om na je stage bij ons in dienst te treden. Bij een wederzijdse klik is dat zeker een optie.
 • Een stage vergoeding van € 350,- per maand.
 • Dagelijks een biologische lunch. Zo uitgebreid dat je niet meer hoeft te koken ’s avonds. En kosteloos voor jou als stagiair, ook niet onbelangrijk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Conclusion staat voor Business Done Differently. Dat maken we elke dag waar door onze domeinkennis slim te combineren met onze ICT-kennis en ons principe ‘dienen, bedienen en dan pas verdienen' con...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »