Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

HBO Markting Stage

Functie Marketing stage
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Obv 40 uur per week
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Conclusion is een groeiende organisatie met een passie voor IT en innovatie. En we zijn nog lang niet uitgegroeid. Een sterke en aansprekende propositie van ons corporate brand is hierin enorm belangrijk. En daar kun jij een rol in spelen! Help jij ons mee een boost te geven aan ons corporate brand, met focus op social media? Let’s meet!

Met jouw nieuwsgierige persoonlijkheid, creatieve geest en online knowhow snap je hoe je mensen moet prikkelen en nieuwsgierig moet maken naar meer. Aan jou de schone taak om samen met onze marketing en communicatie specialisten relevante en inspirerende content te verzamelen en deze te verspreiden via verschillende kanalen. Relevante en up-to-date doelgroep informatie kan hierin natuurlijk niet ontbreken als stevige basis. Met opgestroopte mouwen ga jij dan ook aan de slag om alles te weten te komen over de doelgroep, de concurrentie en de markt in het algemeen. Hands-on draag jij je steentje bij aan onze strategie. Kortom, een stage waarin je heel veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je natuurlijk de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen.

Vanuit het stagebureau worden er activiteiten georganiseerd die er mede voor zorgen dat jouw stage een succes wordt. Denk aan inspirerende bijeenkomsten met gastsprekers en een enthousiaste groep van stagiairs die regelmatig bij elkaar komt om kennis en ervaringen uit te wisselen. Dus…ready for the challenge?

Werkzaamheden

 • social media
 • marketingplan
 • doelgroepanalyse
 • Marktonderzoek

Gewenste profiel

 • Een praktische manier van dingen aanpakken. Je denkt vaak al een paar stappen vooruit. En hoe druk het soms ook is, je hebt je zaakjes altijd goed op orde.
 • Nooit verlegen om een praatje. Je maakt gemakkelijk contact, weet hoe je iets moet overbrengen en krijgt zo dingen gedaan.
 • Leergierige en nieuwsgierige aard. Je vindt het leuk om nieuwe indrukken op te doen en mensen te leren kennen.

Wat bieden wij

 • Je krijgt goede begeleiding van een behulpzaam team;
 • Uitgebreide biologische lunches;
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er echt toe doet.
 • De mogelijkheid om na je stage bij ons in dienst te treden. Bij een wederzijdse klik is dat zeker een optie.
 • Een stage vergoeding van € 350,- per maand.
 • Dagelijks een biologische lunch. Zo uitgebreid dat je niet meer hoeft te koken ’s avonds. En kosteloos voor jou als stagiair, ook niet onbelangrijk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Conclusion staat voor Business Done Differently. Dat maken we elke dag waar door onze domeinkennis slim te combineren met onze ICT-kennis en ons principe ‘dienen, bedienen en dan pas verdienen' con...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »