Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Ontwikkelen sales kits en marketingmateriaal

Functie Marketeer
Education level HBO, WO
Location De Meern
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250 - 450
Salaris opmerking Afhankelijk of het een afstudeerstage is of werkervaringstage
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatief jong bedrijf. We zijn sterk technisch gedreven. dit bedrijf is een expert op het gebied van Wi-Fi en secure networking. De klanten zijn divers, van grote organisaties als Schiphol Telematics en Universiteit Utrecht tot MKB bedrijven zoals Inventum.

De strategie van dit bedrijf is innovatie door middel van het intelligent combineren van bestaande en nieuwe technieken, nieuwe functionaliteiten mogelijk te maken. Daarbij maken wij veel gebruik van bestaande opensource producten of projecten om dit uit te voeren.

dit bedrijf richt zich op draadloze, VoIP en secure networking. Wij willen voorop lopen bij het implementeren van de nieuwe kwaliteitsstandaarden zoals bijvoorbeeld de Nen7510 –norm voor netwerk, data management en security.

Omschrijving opdracht

Wij zijn op zoek naar een creatief en enthousiast persoon die samen met onze project managers een sales kit ontwikkeld voor de verschillende door dit bedrijf aangeboden diensten. Er is al redelijk veel materiaal maar er is geen samenhang. Ook dient er nog materiaal ontwikkeld te worden (eventueel met ondersteuning van derden zoals fotografen/cameramensen). Ook zijn we binnen dit bedrijf op dit moment bezig met het ontwikkelen van onze eigen hardware. Intensief meewerken aan het promotie/marketing traject van dit product zal onderdeel worden van de stage/afstudeeropdracht.

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen sales kits en marketingmateriaal

Gewenste profiel

  • HBO niveau
  • Collegiaal
  • Humor

Wat bieden wij

  • Ontspannen sfeer, flexibele werktijden en vrijheid

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in draadloze toepassingen. Wij hebben uitgebreide ervaring op dit gebied en doen een aantal interessante projecten. Onze specialisatie is: Plannen en engineren draadl...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »