Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Nimble Beach Festival

Functie Marketing - Event Manager
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Momenteel hebben wij een marketing stageplaats beschikbaar voor de periode: februari - september. Het betreft het promoten van een nieuw festival; Nimble Beach Festival.

Introductie Nimble Beach Festival Nimble Beach Festival is een vernieuwend actief drie daags strandfestival voor liefhebbers van verdedigingsport, watersport en muziek & cultuur.

Overdag kunnen bezoekers (actief) meedoen aan clinics of (passief) kijken naar demonstraties en masterclasses. Daarnaast zal er overdag ook een muziek & cultuur programmering zijn.

In het avondprogramma ligt de nadruk op muziek. Naarmate de avond vordert worden de concerten en DJ’s steeds uitbundiger om elke festivaldag met een waar feest af te sluiten. Hierna kan het publiek overnachten op de nabijgelegen camping.

Al met al bundelen we uiteenlopende publieksgroepen die actief of passief in een inspirerende omgeving hun passies met anderen kunnen delen.

Omschrijving stageplaats Als stagiaire bij Nimble Beach Festival werk je zelfstandig aan het opzetten en uitvoeren van een marketing & social media plan, waarin duidelijk naar voren komt hoe en wanneer welke activiteiten en uitingen gedaan worden.

Je bent verantwoordelijk voor de te voeren promotionele activiteiten en het creëren van een actieve community om crowdsourcing mogelijk te maken.

Tevens zal je ondersteunen bij het opzetten van de sportprogrammering. Hieronder valt onder andere ook het werven van verenigingen en docenten voor de clinics, demonstraties en masterclasses.

Daarnaast krijg je voldoende ruimte om zelfstandig programma onderdelen te bedenken en uit te voeren. TIjdens het festival zal je meedraaien met de productie.

Werkzaamheden

  • Het schrijven van een marketingplan inclusief social media plan
  • Het werven van sportverenigingen voor clinics
  • Opzetten van een sportprogramma
  • Het opzetten van een community, dat actief participeert
  • Het bedenken en organiseren van diverse programma onderdelen
  • Productie tijdens festival

Gewenste profiel

  • We zijn op zoek naar een actieve zelfstandige marketeer die affiniteit heeft met festivals en bij voorkeur bekend is met verdediging- en watersporten.

Wat bieden wij

  • Een leuke leerzame stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Momenteel hebben wij een marketing stageplaats beschikbaar voor de periode: februari - september.
Het betreft het promoten van een nieuw festival; Nimble Beach Festival.

Introductie Nimble Beac...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »