Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Office Management Stage

Functie Stagiaire Office Management
Education level MBO
Location Alkmaar
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een ambitieus bedrijf dat continu aan het groeien is? Heb jij passie voor service én ben jij klantgericht? Reageer dan op deze vacature!

Holder, Woeler, NaaS en Betty Blocks!

Wij zijn Holder, Woeler, NaaS en Betty Blocks. Een groep bedrijven met dezelfde mentaliteit en een team van enthousiaste medewerkers die er vol voor gaan! Ja, we zijn nuchter, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs. Maar dat is volgens ons de perfecte mix voor het creëren van succesvolle online producten!

Het creëren van deze online producten realiseren wij met een betrokken team en met een pragmatische aanpak vergroten wij het onderscheidend vermogen van onze klanten. Het team bestaat inmiddels uit 120+ medewerkers, variërend van getalenteerde applicatie-ontwikkelaars tot business engineers en van gedreven verkopers tot creatieve marketeers.

Wat ga je doen? '

Jij bent het eerste aanspreekpunt bij onze receptie. Je ontvangt onze gasten, neemt de telefoon aan en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt binnen het pand. Tevens ben jij, voor onze medewerkers, de eerste schakel als het gaat om office zaken. Denk hierbij aan het plannen van de vergaderruimtes, inscannen van documenten, registreren van verlofdagen, zorgdragen voor de boodschappen en diverse overige administratieve zaken. Kortom, je bent de spin in het web!

Gewenste profiel

  • Je bent representatief en het gezicht van het bedrijf;
  • Je bent communicatief sterk en kan een boodschap perfect overbrengen;
  • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en een proactieve houding;
  • Je durft en gaat graag uitdagingen aan;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur de Engelse taal.

Wat bieden wij

  • Ruime mogelijkheden tot het ontplooien van je eigen ideeën en talenten;
  • Uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een prima stagevergoeding, vakantiedagen, een MacBook en de mogelijkheid om te sporten met een personal trainer.
  • Een vriendenclub met vaak team- & bedrijfsuitjes: thema-feestjes, festivals, vrijmibo’s, we houden ervan;
  • Naast je directe collega’s zijn er ook nog zeker 100 andere collega’s in het pand te vinden die je dagelijks ontmoet tijdens de verzorgde lunch;
  • Een spiksplinternieuwe werkplek aan de Pettemerstraat in Alkmaar.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur een korte motivatie en CV naar anouk@holder.nl. Neem voor aanvullende vragen over deze vacature contact op met Anouk, Recruiter: 06-21449243.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn Holder! Opgericht in 2002 door de broertjes Obdam. Inmiddels werken er meer dan 110 medewerkers bij ons bedrijf verdeeld over vier bro-companies: Holder, Betty Blocks, Woeler en Nerd as a ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »