Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Ondernemende communicatiestudent gezocht voor stage op communicatieafdeling bouwbedrijf

Functie Communicatiemedewerker
Education level HBO
Location Barendrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Over ons Al meer dan 100 jaar werkt J.P. van Eesteren aan toonaangevende innovatieve projecten. Zo bouwden we in 1937 voetbalstadion de Kuip en in 1962 de Euromast. En nú, op dit moment, wordt er in Rotterdam hard gebouwd aan de grootste markthal van Nederland. We zijn actief in de utiliteitsbouw en (utilitaire) woningbouw. Van nieuwbouw, renovatie en verbouw tot restauratie. Onze projecten bevinden zich vaak op bijzondere locaties en in stedelijke gebieden. Waar het dagelijks leven ondanks (ver)bouwwerkzaamheden gewoon zijn doorgang moet vinden. Een nieuw winkelcentrum bouwen middenin de Haagse binnenstad is een flinke uitdaging. Hier is een gezonde portie ondernemerschap, lef en innovatie voor nodig.

Over de stage We zoeken een enthousiaste student die enkele maanden onze communicatieafdeling komt versterken en het leuk vindt om (onder begeleiding) een sprong in het diepe te doen. Het is een echte meeloop en –werk stage. Maar een studieopdracht naast deze werkzaamheden is bespreekbaar. Tijdens je stage assisteer je de communicatieadviseur. Onze communicatieafdeling maakt op dit moment een professionaliseringsslag door. Er zijn dus veel nieuwe ontwikkelingen gaande waaraan jij je bijdrage kunt leveren. De werkzaamheden zijn divers. Je gaat aan de slag met interne communicatie, externe communicatie, onze (nieuwe) website, social media, intranet en events.

Wat vragen we van je? Jij volgt de opleiding communicatie en beschikt over een flinke dosis enthousiasme en ondernemerschap. Je bent creatief en hebt een hands-on mentaliteit. Omdat webredactie een belangrijk onderdeel van je stage uitmaakt zoeken we een student met een “vlotte pen”. Wanneer je ervaring hebt met photoshop en/of indesign is dat een pré.

Wat bieden we je? Een leerzame stage waarbij je in korte tijd op heel diverse vlakken ervaring opdoet. Daarnaast ontvang je als stagiaire bij J.P. van Eesteren een marktconforme stagevergoeding.

Interesse? Ben jij geïnteresseerd in een meeloopstage op onze communicatieafdeling stuur dan je CV met motivatie naar Judith van der Velde (communicatieadviseur) via j.vandervelde@jpvaneesteren.nl. Denk er niet te lang over na want je kunt in september al bij ons aan de slag!

Werkzaamheden

  • De werkzaamheden zijn divers. Je gaat aan de slag met interne communicatie, externe communicatie, onze (nieuwe) website, social media, intranet en events.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »