Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Online marketing plan schrijven

Functie Online Marketing
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Ons bedrijf is een dynamische en snel groeiende onderneming op het gebied van bedrijfs- en publieksevenementen, variërend van Anti-slipcursussen en Off-roadrijden tot het rijden in een Ferrari. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen worden deze verschillende activiteiten georganiseerd.

Op onze locaties in Moordrecht en Nuenen en diverse andere locaties in Nederland en België werkt een enthousiast team aan de uitvoering van onze evenementen. Het unieke concept en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen voor een uitdagende en plezierige werksfeer, waarin de vrijheid wordt geboden om jezelf te ontwikkelen.

Ons bedrijf werkt al vele jaren met stagiaires en biedt hiervoor verschillende stageplaatsen aan op de afdelingen Verkoop, Klantenservice en Marketing, met diverse opdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages. Ons bedrijf heeft voor stagiaires interessante en uitdagende opdrachten die met veel vrijheid en onder goede begeleiding kunnen worden uitgevoerd.

Ons bedrijf verkoopt haar producten via verschillende websites, hiermee bereiken wij zowel de consumentenmarkt als het bedrijfsleven.

Ons bedrijf heeft als doel meerdere webshops op productniveau te lanceren. Wij bekijken welke producten in ons assortiment goed lopen en in hoeverre wij deze via een aparte webshop kunnen vensteren. Bij een dergelijk project komt nogal wat kijken: van het opstarten en ontwikkelen van een design tot aan het vermarkten van de website.

Werkzaamheden

  • Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van een plan en het mede succesvol maken van de websites.
  • Daarnaast verzorg je de communicatie met de bezoekers en de uitvoering van de orders, onderhoudt de site en hebt contact met de bouwers over aanpassingen en wijzigingen.
  • Uiteindelijk gaat het om de winstgevendheid van de website, dus ook bij het financiële deel, word je nauw betrokken. Kortom: je runt je eigen website binnen het bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een full service online advertising bureau, gespecialiseerd in het opzetten en managen van advertentiecampagnes via grote zoekmachines als Google, MSN en Yahoo. Naast het opzetten van onli...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »