Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Online Marketing Stage bij Elbuco in Zaltbommel

Functie Online Marketing intern
Education level HBO
Location Zaltbommel
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij die student die gebruik maakt van Peerby, Netflix en Spotify? En die student die altijd de meest originele ideeën op tafel gooit zonder dat iemand erom vraagt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elbuco heeft nu een super leuke en leerzame stage speciaal voor jou. Wees niet bang, je mag meer doen dan alleen koffie halen en het kopieerapparaat lastigvallen. Wij zorgen ervoor dat jij een uitdagende stage krijgt waarin je veel gaat leren!

WAT GA JE DOEN?

Je komt terecht op de afdeling Marketing & Sales waar een team van enthousiaste collega’s om jou staan te springen! Binnen de kortste tijd maak jij onderdeel uit van het team en ben jij echt een toegevoegde- en onmisbare waarde voor iedereen! Je zult ongeveer 6 maanden gaan meewerken op de afdeling Marketing & Sales van Elbuco, waar je alles leert over Adwords, SEO, Affiliate Marketing, e-mailmarketing en inzicht krijgt in de rol die marketing speelt in de organisatie. Je gaat tijdens deze stage onder andere de studentenwebsite SmartStudentDeals.nl up to date houden, gaaf toch? Naast SmartStudentDeals.nl heeft Elbuco meerdere merken, waarvoor jij veel verschillende opdrachten zult uitvoeren. Daarnaast ga jij verschillende teksten schrijven waarin je al je creativiteit kwijt kunt, bijvoorbeeld door het schrijven van een blog. Je leert super veel over online marketing en krijgt zelfs tijd om aan je eigen schoolopdrachten te werken.

WIE ZIJN WIJ?

Elbuco zorgt ervoor dat klanten producten (voornamelijk elektronica) kunnen leasen voor één bedrag per maand. Zoals nu ook in opkomst met Private Lease van auto’s. Daarbij krijg je altijd 100% servicegarantie. Ook kan je de producten alweer omruilen voor het nieuwste model na verloop van tijd! Zo hebben onze klanten altijd de nieuwste en beste producten in huis. Daarnaast zijn wij een dynamische en jonge organisatie waarin we jouw talenten volledig tot bloei kunnen laten komen.

WIE BEN JIJ

Wie ben jij dan als student? Naast jouw enthousiasme ben je nauwkeurig en vind je het leuk om creatief bezig te zijn. Ook ben je nieuwsgierig, wil je graag vernieuwende ideeën inbrengen en een hoop leren. Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast is het spreken en schrijven van de Nederlandse taal voor jou een piece of cake en weet jij hoe je moet werken in Excel en Word. Tot slot ben je een hbo-student en studeer je Commerciële economie, Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde of een opleiding die in de buurt komt.

DE BELONING

Voor deze stage krijg jij zelfs een bruto stagevergoeding van maar liefst €312,- euro per maand, een leuk zakcentje als student of niet dan? Ben jij die enthousiaste student die veel wil leren en niet kan wachten om van start te gaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar vacatures@elbuco.nl of per post naar dit bedrijf, T.a.v. Marieke Dekker, Postbus 222, 5300 AE te Zaltbommel. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Dekker van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129032. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Al meer dan 40 jaar zijn wij dé partner voor het leasen van consumentengoederen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Elbuco biedt een high service leaseconcept aan waarbij de consument ni...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »