Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Operationele stage Amsterdam EXPO

Functie Assistent Venue Manager
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meeloopstage?

Wij bieden ruimte aan een stagiair(e) met operationeel talent die ervaring wil opdoen bij Amsterdam EXPO. Van het begeleiden van bezoekers, kassa ondersteunen, groepsboekingen verwerken, tot het ondersteunen van management en het organiseren en uitvoeren van evenementen; in ons bedrijf krijg je volop de mogelijkheid om achter de schermen te kijken, mee te werken en je operationeel te ontwikkelen.

Over Amsterdam EXPO: De nieuwe tentoonstellingsruimte Amsterdam EXPO biedt met een vloeroppervlakte van bijna 3.000 m2 permanent onderdak aan internationale exposities die in het buitenland hun succes bewezen hebben. Reizende tentoonstellingen die zich kenmerken door een populairwetenschappelijke en/of –historisch karakter strijken telkens tijdelijk neer. Begin 2012 verwelkomde Amsterdam EXPO met de spraakmakende tentoonstelling BODY WORLDS meer dan 200.000 bezoekers. Nu is er de internationale blockbuster Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten te bewonderen.

Wat wij van jou verwachten: • Je volgt bij voorkeur een HBO studie cultureel erfgoed, facility-, toeristen- of eventmanagement; • Je hebt ervaring met serviceverlening en begrijpt als geen ander dat wij onze bezoekers écht als gasten beschouwen; • Je bent minimaal 32 uur per week flexibel beschikbaar; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; • Proactief, enthousiast, zelfstandig en flexibel; • Beschikbaar voor (bij voorkeur) vijf maanden.

Lijkt het jou een uitdaging om je tanden in deze meeloopstage te zetten?

Mail dan nu je motivatie en CV naar stage@amsterdamexpo.nl met als onderwerp ‘Stage AE venue. Voor meer informatie bel je met Baukje Eisma, telefoon 020-7630599.

Werkzaamheden

  • Van het begeleiden van bezoekers, kassa ondersteunen, groepsboekingen verwerken, tot het ondersteunen van management en het organiseren en uitvoeren van evenementen.

Wat bieden wij

  • In ons bedrijf krijg je volop de mogelijkheid om achter de schermen te kijken, mee te werken en je operationeel te ontwikkelen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ben jij een aanpakker, op zoek naar een uitdagende stage? Van PR-events organiseren tot fans activeren via social media, van out-of-the-box brainstormen tot de databases up-to-date houden; in ons b...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »