Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Praktijkstage in coaching & cognitieve gedragstherapie praktijk in Amsterdam

Functie Ondersteuning in de organisatie. Van social media tot bijdrage in workshops
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 1
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 100
Salaris opmerking Voor 1 dag in de week ontvang je 100euro netto per maand.

Taakomschrijving

Liane en ik zijn cognitieve gedragstherapeut en coach en op zoek naar een stagiaire die ons kan ondersteunen in onze ondernemingen. Wij draaien ieder zelfstandig onze eigen praktijk, maar delen een hele fijne ruimte in het centrum van Amsterdam. Samen kunnen we een hele fijne stageplek aanbieden voor één dag in de week.

De stageplek houdt het volgende in: Adviseren en bijhouden van social media, facturen opmaken, helpen in de trainingen/workshops, website fine tunen/bijwerkingen. Content schrijven voor blogs over onderwerpen binnen coaching/gedragtherapie. Nieuwsbrieven creëren en opmaken. Het vormgeven van e-books, instastories en ander online materiaal. Alles is gericht op persoonlijke ontwikkeling, The Work methode van Byron Katie, coaching en cognitieve gedragstherapie. Dit moet dan ook je volledige interesse hebben!

Wil jij je heel graag begeven in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en heb je een ondernemend en creatief karakter? Yes, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor 1 dag per week. En wellicht voor meer als het klikt en/of nodig is. We hebben een fantastische werkruimte in Amsterdam waar je mag komen werken als dat nodig is.

Je zult samenwerken met zowel Liane als met Noeska. Wij zijn geen start-up meer. Liane runt haar praktijk al 17 jaar en Noeska ongeveer 4 jaar. Liane coacht 1,5 dag per week, naast de jaaropleidingen en trainingen die zij geeft. Noeska coacht 4 dagen in de week en combineert off- en online coaching, waardoor ze ook geregeld vanuit het buitenland haar bedrijf runt.

In alle facetten van de praktijken is bepaalde ondersteuning nodig. In overleg met jou gaan we een duidelijk/helder takenpakket samenstellen, zodat alle partijen optimaal kunnen profiteren van de samenwerking.

Werkzaamheden

  • Content maken voor social media
  • Website onderhouden
  • Organisatorisch werk voor workshops en trainingen
  • Licht administratief werk

Gewenste profiel

  • Goed in de Nederlandse taal en zelfkennis :)

Wat bieden wij

  • Fijne werkplek in hartje Amsterdam
  • Een kijkje achter de schermen bij 2 coachpraktijken
  • Het gratis aanwezig zijn bij workshops en korte trainingen
  • Inzage in al het studiemateriaal
  • Een plek waar het vooral belangrijk is dat je jezelf bent. Waar je fouten mag maken en het ook niet mag weten. Een plek waar je kan leren en vooral jezelf beter leert kennen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren