Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Radiomaker gezocht!

Functie presentator van radioshow
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 1
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Alleen eventuele reiskosten.
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om op donderdag 17 januari een radioshow te presenteren. Deze wordt opgenomen vanaf 1030 tot 12.30 uur. Wij vragen iemand op vrijwillige basis, omdat het hierbij gaat om een fictief project van 6 studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Wel kunnen er eventueel afspraken gemaakt worden over de vergoeding van de reiskosten. Dus ben jij een makkelijke prater, heb al ervaring met radiomaken en kun je 17 januari naar de Hogeschool van Amsterdam komen? Dan zoeken wij jou!

Over dit bedrijf: dit bedrijf is een project van 6 studenten van de opleiding Media, Informatie en Communicatie van Hogeschool van Amsterdam. Zij doen hierbij de richting Redactie en Mediaproductie en hebben het concept dit bedrijf bedacht. Hierbij draait het om de homo's tussen de 30 en 35 die nog niet uit de kast zijn. Door middel van een applicatie, radioshow en website willen wij hen helpen uit de kast te komen. In de applicatie kunnen homo's met elkaar chatten en elkaar hulp bieden bij het uit de kast komen. De radioshow biedt op een luchtige manier informatie en advies en heeft tevens als doel de homotolerantie te bevorderen. Op de website kunnen homo's de radioshow terugluisteren, maar ook informatie krijgen over leuke homofeestjes in de buurt of waar ze terecht kunnen voor verdere professionele hulp.

Werkzaamheden

  • presenteren radioshow

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »