Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Mooie Online Marketing stage in Almere, afstudeer/meewerkstage.

Functie Online Marketeer (afstudeer/meewerkstage)
Opleidingsniveau HBO
Locatie Almere
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Raak je enthousiast van termen als Online Content en SEO? En ben je goed op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen en wil je verder ervaring opdoen met digitale mediakanalen als Instagram, Google Ads en Facebook? Dan hebben wij DE afstudeerstage voor jou!

Volg jij momenteel een opleiding HRM, Marketing en Communicatie of een andere relevante studie en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage op het gebied van Recruitment en Marketing? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres, maar wie zijn wij?

Wij zijn een IT detachering organisatie gevestigd in Almere, 5 jaar oud en we hebben meerdere FD Gazelle awards gewonnen, we zijn een jonge organisatie waar de medewerker centraal staat en waar veel ruimte is om jezelf goed te ontwikkelen.

Functie omschrijving:

Een onderzoek naar de effecten van marketingacties of onderzoeken hoe wij bekend staan in de markt? Hoe kijken onze huidige werknemers tegen ons aan en kunnen we de feedback gebruiken voor toekomstige wervingscampagnes? En zo zijn er meer vragen/uitdagingen waar wij mee te maken hebben. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

We zetten al goede stappen om ‘Social’ meer aanwezig te zijn maar daar hebben we wel een collega nodig die ons hierbij kan helpen en die ook met een kritische blik mee kan kijken, we kunnen tenslotte heel veel van elkaar leren.

Om je afstudeeronderzoek af te stemmen op de praktijk ondersteun je de HR manager in de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van Online/Recruitment marketing. Je wordt medeverantwoordelijk voor het beheer van de Social Media kanalen en bij het bedenken van leuke content en marketingacties en je bent actief betrokken bij de werving van nieuwe collega’s, hoe gaaf is dat? Een leuke afwisseling tussen het maken van je onderzoek en het opdoen van werkervaring en wat geeft er nu meer voldoening als de resultaten van je afstudeeropdracht daadwerkelijk in de praktijk gebracht worden.

Wat hebben wij in gedachte? • Jij bent een 4e-jaars student op het gebied van Human Resource Management, Marketing en Communicatie of een andere relevante studie; • Je bent enthousiast, leergierig en klaar voor een uitdagende opdracht; • Je bent sociaal, communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; • Je hebt sterke affiniteit met Social Media (Instagram, LinkedIn, Facebook, etc.); • Je bent woonachtig in de omgeving van Almere; • Je bent vanaf februari 2020 beschikbaar.

Wat kunnen we bieden?

• Een gave afstudeeropdracht in informele omgeving met korte lijnen. • Een uitstekende stage vergoeding. • De ruimte om je afstudeeropdracht/ scriptie te maken. • Lunchen doen we zoveel mogelijk met zijn allen, goed moment om onze slechte verhalen te delen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren