Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

redacteur

Functie social media
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zoeken een open, initiatiefrijke, kritische en nieuwsgierige stagiaire die beschikt over een goed taalgevoel. Iemand met interesse in health & lifestyle, iemand die wil leren maar weet dat je ook veel kunt brengen. Ben jij een creatieve online savvy webredacteur die stage wil lopen bij een organisatie die met de ene voet in de glossy wereld staat en met de andere voet in de online wereld? Welkom bij dit bedrijf.nl.

Jouw taken: Als stagiaire produceer je nieuwsartikelen maar bedenk je ook zelf invalshoeken en stel je zelf een artikel samen. Je hebt daarin veel vrijheid. Schrijven van teksten voor de dit bedrijf website en social media kanalen; Vergaren van input (tekst, foto, video) voor de websites en social media kanalen; Opstellen van persberichten; Plaatsen van social media berichten;

Onderwerpen variƫren van licht tot zwaar: kleine nieuwsfeitjes uit serieuze en minder serieuze media rubriek: bekende mensen bekennen (waar bekende mensen vertellen wat ze hebben laten doen) toelichting op nieuwe, innovatieve behandelingen interview van een specialist of kliniek bv nav een politiek feit eigen artikelen, zoals trends op het gebied van..... voor elke stagiare begeleiden wij 1 enquete traject facebook: polls : denk aan 'wat vind jij van ...." twitter: korte boodschappen zoals "1000e botox review op dit bedrijf"

Op basis van alle nieuws en nieuwtjes breng je je persrelaties op de hoogte van de nieuwswaarde. Je onderhandelt over hoe / wat / waar geplaatst wordt. De persrelaties zijn: TV redacties, kranten, glossies, etc.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »