Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Reservations trainee per Feb 2020

Functie Reservations trainee
Opleidingsniveau HBO
Locatie Schiphol
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Het dit bedrijf Amsterdam is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons hotel en geinteresseerd in een functie bij het dit bedrijf Amsterdam? Lees dan snel verder!

De functie

Ben je enthousiast, gemotiveerd en vind je het een uitdaging om een kantoorbaan te hebben maar ondertussen wel iedere dag met gasten bezig te zijn? Dan is dit de geschikte stage voor jou!

Als Trainee Reservations speel je een centrale rol binnen de afdeling. Je ondersteunt het team Reservations in algemene zin. Hierin zijn belangrijke taken en verantwoordelijkden het correct aannemen van telefonische reservingen, het inboeken van de reserveringen in het reserveringssysteem en het sturen van de reservingsbevestigingen. Daarnaast ga je kennis maken met het vak Revenue Management en je leert dit in de dagelijkse praktijk toe te passen. Op dagelijkse basis ben je in contact met de gasten die je correct en gastvrij te woord zal staan. Hierin zal je de gasten adviseren en assisteren waar nodig en de juiste informatie verstrekken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Het is onderandere jouw uitdaging om de gasten een echt WOW-gevoel te geven en de verwachtingen te overtreffen! Hierbij zal je de speciale wensen van de gasten checken en uitvoeren om de optimale voldoening uit de gast te halen.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, gastvrij, commercieel ingesteld en je hebt affiniteit met de hotellerie! Je bent opzoek naar een uitdagende kantoorstage waarbij je nog steeds op dagelijkse basis met gasten in contact bent. Jij hebt daarom uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en je haalt je plezier uit het overtreffen van de verwachtingen van de gasten. Daarnaast herken jij je in de volgende functie-eisen:

  • Je volgt een HBO opleiding; met voorkeur Hogere Hotelschool;

  • Je zoekt een uitdagende stage van minimaal 20 weken;

  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (de Duitse taal is een pré).

Wist je dat?

Wanneer je minimaal 10 weken aaneengesloten stage loopt, je een stagevergoeding van € 1000,- bruto per maand ontvangt op fulltime basis! Je tijdens jouw stage met een mooie korting kunt slapen in andere Steigenberger hotels? Je ook je vrienden en familie met korting een weekend weg kan sturen?

Je in jouw eerste maand met een introduce kunt verblijven in ons hotel en van alle Food & Beverage outlets kunt genieten tijdens het Weet Waar je Werkt programma?

Wij zorgen voor een internationaal podium, waarop volop ruimte is voor ontwikkeling?

Het dit bedrijf Amsterdam

Het dit bedrijf Amsterdam is een uniek zakenhotel met 440 luxe kamers, waarvan 115 Green Fairtrade Executive kamers, 10 Junior Suites en onze trots: de Senator Suite. Het hotel ligt direct naast het Amsterdamse Bos en slechts op 10 minuten afstand van Amsterdam Schiphol Airport. Er is een gratis shuttle verbinding naar het vliegveld. Middenin de non-flying zone heeft het hotel een rustige ligging en is het de ideale plek voor onze gasten om tot rust te komen. Gasttevredenheid, continutiteit en innovatie zijn de belangrijkste pijlers voor ons. Het dit bedrijf Amsterdam staat bekend om haar uitgebreide en moderne vergaderfaciliteiten, het unieke barconcept van onze Sports & Media Bar, het sfeervolle a la carte restaurant ‘Trattoria’ en de persoonlijke service van onze medewerkers.

Wij bieden afwisselend werk in een dynamische omgeving met een ‘Schiphol-vibe’. Wil je graag meewerken aan het succes van het dit bedrijf? Kom dan werken bij ons! Wij bieden diversiteit, vele doorgroeimogelijkheden en een jong & gedreven team.

Interesse?

Herken jij jezelf hierin en pas jij bij het concept van het dit bedrijf Amsterdam? Solliciteer dan nu en stuur je CV met motivatie naar:

dit bedrijf Amsterdam t.a.v. Astrid Braun Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol Oost, Noord- Holland

E-mail: email

Telefoon: 020-5400871

Kijk voor meer informatie op onze website:

Website: http://en.steigenberger.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren