Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Software Stage bij MYLAPS Sports Timing

Functie Software-ontwikkelaar
Education level HBO
Location Haarlem
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking 250 De duur van de stage kan in overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

<p> Alleen voor echte talenten - Het startschot voor een prachtige loopbaan!</p> <p> &nbsp;</p> <p> MYLAPS is een internationaal high tech bedrijf dat de allerbeste sport tijdwaarnemingsystemen ontwikkelt, waarmee wedstrijd- en trainingsresultaten worden gemeten, gepubliceerd en geanalyseerd.</p> <p> &nbsp;</p> <p> Toonaangevende sportorganisaties/evenementen werken met onze systemen, waaronder Formule1, Olympische Spelen, MotoGP, Indy Car, Nascar en bijvoorbeeld de Marathons van Berlijn en Amsterdam.</p> <p> &nbsp;</p> <p> Onze organisatie is dynamisch, open, informeel en kent een platte organisatiestructuur. Daarbij is iedereen met zijn passie bezig, namelijk sport en technologie. Kortom, een inspirerende omgeving.<br /> Onze vestiging in Haarlem bestaat uit zo&#39;n 80 medewerkers. Voor dit team zijn we op zoek naar een representatieve en enthousiaste<br /> <br /> <strong><em>SOFTWARE AFSTUDEERSTAGIAIR</em></strong><br /> <em>FULL TIME &ndash; 40 uur</em><br /> <br /> Op de Research and Development afdeling van MYLAPS wordt alle hardware en firmware van de systemen door MYLAPS zelf ontwikkeld. De afdeling bestaat uit ongeveer 30 mensen. De manier van werken is te omschrijven als vernieuwing in combinatie met keep it simple en no-nonsense. We aarzelen niet om iets te maken om daarmee te ontdekken hoe het beter kan.</p> <p> Op de afdeling R&amp;D Software wordt gewerkt aan de ontwikkeling van timing en GPS applicaties in kleine, multidisciplinaire projectteams. Als teamlid van R&amp;D Software, ben je verantwoordelijk voor een effici&euml;nt onderhoud en doorontwikkeling van software van aangewezen bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten. Dit kan zijn voor Active of Motorized producten. In het ontwikkeltraject ben je betrokken van idee tot en met de vrijgaven van een product. Soms ben je met een aantal projecten tegelijk bezig waardoor de inhoud van je functie gevarieerd is. Je mag mee naar klanten en naar evenementen om informatie te verzamelen en producten te testen.</p>

Werkzaamheden

 • Als teamlid van R&D Software, ben je verantwoordelijk voor een efficiënt onderhoud en doorontwikkeling van software van aangewezen bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten.

Gewenste profiel

 • HBO of WO studie op het gebied van (technische) computerkunde / informatica;
 • Affiniteit met de ontwikkeling van functionele applicaties in het werkveld van client/server omgeving;
 • Basiskennis van Java, C en/of C++, HTML en UML (modelling);
 • Pragmatisch en hands on kunnen realiseren, communicatief vaardig, gestructureerd kunnen werken;
 • Zelfstandig, maar werkt tevens graag in teamverband;
 • Streeft altijd naar het hoogst haalbare binnen de gestelde normen en heeft een passie voor de techniek en sport;
 • Bereidheid tot reizen en tot werken in het weekend, indien noodzakelijk;
 • Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Wat bieden wij

 • Goede begeleiding.
 • Een inspirerende en professionele stage omgeving.
 • Een stagevergoeding van €250,00.
 • En als je het goed doet bieden wij je de kans om je verder te ontwikkelen als R&D Software professional binnen een dynamisch, internationaal bedrijf met een open en informele werksfeer.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

MYLAPS is een internationaal high tech bedrijf dat de allerbeste sport tijdwaarnemingsystemen ontwikkelt, waarmee wedstrijd- en trainingsresultaten worden gemeten, gepubliceerd en geanalyseerd.
T...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »