Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage bij Volkswagen Pon Financial Services

Functie Stage bij Volkswagen Pon Financial Services
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amersfoort
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en interessante stageplek en wil jij ontdekken hoe het is om te werken bij een dynamische en veelzijdige organisatie? Ben je benieuwd hoe de theorie die je geleerd hebt in de praktijk samenkomt met de Automotive branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

  • Bij Volkswagen Pon Financial Services krijg je de gelegenheid om jouw vak in de breedte te leren kennen.
  • Als stagiair mag je volop meewerken en krijg je de vrijheid om te doen wat jij leuk en interessant vindt.
  • Zo pas je niet alleen de geleerde theorie toe in de praktijk, maar ontdek je ook jouw voorkeuren en jouw rol binnen een team.

Gewenste profiel

  • Zoek jij een stage op het gebied van marketing, communicatie, sales, verandermanagement, accounting, risk, financieel management of administratie?
  • Studeer jij bedrijfskunde, business management, commerciële economie, marketing & communicatie, finance & control, financieel management, bedrijfsadministratie, financiële administratie of iets vergel

Wat bieden wij

  • Bekijk ons stage-aanbod op onze website: https://jobs.vwpfs.nl/stageplaatsen

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren. De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWPFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft momenteel circa 525 medewerkers in dienst en heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continue werken aan verbetering van dienstverlening.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren