Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Commerciële Recruitment (Amsterdam / Utrecht / Rotterdam / Tilburg)

Functie Commercial Support Page Personnel
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van studieniveau en werkervaring (Minimaal €250)

Taakomschrijving

Page Personnel is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten voor ondersteunende functies binnen de disciplines Finance & Accounting, Secretarial & Management Support, Sales & Marketing, Sales Administration & Supply Chain. Wij bemiddelen voor tijdelijke vacatures (op interimbasis) en vaste functies (werving & selectie). Page Personnel is onderdeel van de Michael Page Group, één van ‘s werelds grootste en meest professionele werving & selectiebureaus met 135 kantoren in 28 landen wereldwijd*. Page Personnel is opgericht in 1994 en heeft sindsdien een sterke ontwikkeling meegemaakt. Op dit moment is Page Personnel gevestigd in 19 landen: Frankrijk, Italië, Spanje, België, Nederland, Mexico, Duitsland, Brazilië, Australië, Groot-Brittannië, Zwitserland, Hong Kong, Portugal, Luxemburg, Singapore, Zweden, Verenigde Staten, Rusland en Polen.

Voor al onze kantoren (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Tilburg) zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair(e) ter ondersteuning van de consultants en het management.

Een stage bij Page Personnel betekent ervaring bij een commercieel, internationaal gerenommeerd bedrijf waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. We verwachten dat je ervan houdt om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Het is belangrijk dat je het leuk vindt veel contact te hebben met mensen. De stage periode kan in overleg verlengd worden. Ben jij op zoek naar een veelzijdige meeloopstage binnen een internationale corporate omgeving? Wil jij onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar ilzelamers@michaelpage.nl dan nemen we contact met je op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Onze organisatie is één van de marktleiders inzake professionele rekrutering, gespecialiseerd in de werving van kandidaten voor contracten van bepaalde, onbepaalde en tijdelijke duur en dit voor ee...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »