Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage - Data gedreven marketing

Functie Data gedreven marketeer
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Ouderkerk aan de Amstel
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatief datagedreven marketingbureau actief in de wereld van Sport, Media & Entertainment. We helpen organisaties - en specifiek marketeers - met het inzichtelijk maken van - en het daadwerkelijk ‘actionable’ maken van ‘data’, teneinde (business)doelstellingen te realiseren. We helpen bedrijven hun klanten beter te leren kennen en deze persoonlijk en waardevol te benaderen.

Dit doen we met een jong team van specialisten op het gebied van (data)strategie, dataprocessing, datavisualisatie en digital marketing voor toffe klanten als Team Jumbo Visma, Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, Hardwell, &C en de Koninklijke Nederlandse Schaats Bond en verschillende Festivals.

Dit bedrijf maakt onderdeel uit van een ‘familie aan bedrijven’ met onder andere gerenomeerde bedrijven als House of Sports, Southfields, Eyecons, Ten, Wave. Met deze bedrijven zijn we als geheel in staat om het volledige pallet aan dienstverlening te kunnen bieden aan (potentiele) klanten - van creatieve concepten tot development en van data tot exposure.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren