Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Digitale Media

Functie Stagiair Digitale Media
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De stage start in januari of februari 2013. Het is een meeloopstage - er is geen mogelijkheid tot afstuderen - en de precieze startdatum en duur van de stage zijn in overleg (ca. 4 tot 6 maanden). Je bent tenminste 3 dagen in de week beschikbaar. Er wordt een marktconforme stagevergoeding aangeboden. Standplaats is het VNAB kantoor te Rotterdam.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

<p> Ons bedrijf is de Nederlandse brancheorganisatie voor de grootzakelijke verzekeringsmarkt. Als toonaangevende organisatie in dit segment behartigt de &nbsp;primair de belangen van de (register)makelaars en verzekeraars die actief zijn op de verzekeringsmarkt voor industri&euml;le, complexe of omvangrijke risico&#39;s. Om deze belangen te behartigen faciliteert de VNAB voor de aangesloten makelaars- en verzekeraarsleden een groot aantal zaken: 1. de markt zelf; 2. diverse voorzieningen die het mogelijk maken om adequaat te kunnen opereren op individueel en gemeenschappelijk niveau zoals: juridisch advies, arbeidsmarktcommunicatie, opleidingen en kennisontwikkeling. De VNAB behartigt de belangen actief en communiceert niet alleen met haar leden, maar ook met de verzekerden en overige stakeholders, alsook met studenten en andere young professionals. Per direct is een stage plek beschikbaar voor een stagiair digitale media.</p>

Werkzaamheden

  • In deze functie ga je aan de slag met de (digitale) kanalen via welke de VNAB communiceert zoals de website en het professioneel e-mail programma, LinkedIn en Facebook.
  • Je houd je voornamelijk bezig met het optimaliseren van de huidige communicatiekanalen en het creĆ«ren van online content.

Gewenste profiel

  • De voorkeur gaat uit naar een HBO/WO student in het laatste jaar van de bachelor of master in de richting (nieuwe) Media/Communicatie, Journalistiek, Marketing, Economie of Bedrijfskunde.
  • Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, multidisciplinair ingezet kan worden, een creatieve geest en een vlotte pen heeft en communicatief vaardig is.
  • Ook een goede dosis enthousiasme en een hands-on mentaliteit zijn in deze branche van belang. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je uit te solliciteren naar deze stageplaats.

Wat bieden wij

  • Saai en stoffig. Dat beeld van de verzekeringsbranche strookt absoluut niet met de realiteit van alledag binnen de co-assurantiemarkt
  • Werken in de grootzakelijke verzekeringsmarkt betekent werken in een dynamische omgeving: in de Champions League van verzekeringsland!
  • De Vereniging bestaat uit een Bestuur, een Bureauorganisatie en een e-ABS Regieorganisatie.
  • Als stagiair bij de VNAB maak je deel uit van de bureauorganisatie en wordt je direct aangestuurd door de beleidsmedewerker.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »