Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage Junior Content creator

Functie Stagiair: Junior Content Creator / Marketeer
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amstelveen
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Content speelt een belangrijke rol in onze marketingactiviteiten en dat willen we nog verder uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar een leuke collega die mee wil bouwen aan onze online (en offline) zichtbaarheid. Zowel tekstueel als grafisch. Met jouw creaties zoeken we de verbinding met onze doelgroep: smartphones & tablets. Jouw uitingen zetten we in voor branding, naamsbekendheid, promotie van campagnes en events en interne communicatie. Weet je bezoekers te boeien, te laten glimlachen of te activeren en voel je je thuis in de wereld van tech en Apple? Dan is dit de ideale stage voor jou!

Als Junior Content Creator herken jij jezelf in het volgende: - Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, Engels in een pre. - Social media: je helpt met het onderhouden van onze social media kanalen en denkt mee over originele manieren om ons bedrijf te promoten. - Email marketing: het samenstellen en verzenden van mailshots naar onze klanten het rapporteren van de resultaten en het bedenken van manieren om deze te verbeteren. - Administratieve werkzaamheden met een oog voor detail. - Ervaring met Google apps zoals Google analytics, SEO & SEA. - Ervaring met Adobe software zoals Illustrator & Photoshop.

Onderdeel van het sollicitatieproces is de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag.

(Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Gewenste profiel

  • Nederlands in woord en geschrift
  • Engels in woord en geschrift
  • Ervaring met email marketing
  • Ervaring met het schrijven van blogs
  • Ervaring met SEO & SEA teksten schrijven
  • Ervaring met Adobe software
  • Ervaring met Google apps

Wie zijn wij? Wij zijn Tech2com, een leverancier van remanufactured Apple apparaten. Wij leveren onze producten door heel Europa. Wij zijn een klein bedrijf en tech is onze passie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren