Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage Marketing

Functie Stagiair(e) Marketing
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Weesp
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplaats waar je op meerdere vlakken het marketingvak eigen kunt maken? Lees dan gerust verder.

Wij zoeken een student die van aanpakken weet en zich generiek wil inzetten op het gebied van marketing, zoals b.v: Affiliate marketing, Loyalty, retentie, segmentatie of e-commerce om maar wat te noemen. Je krijgt bij ons voldoende de ruimte om je eigen dag te vullen met de volledige ondersteuning van ons.

Wie ben jij?

Je volgt momenteel een opleiding (HBO/WO) in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie en wil graag praktijkervaring in de online wereld opdoen. Je bent flexibel, leergierig en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent zowel creatief als communicatief sterk.

Wat ga je doen?

Samen met onze online marketeer houd je je bezig met het opzetten van joint promotions met al onze partners. In overleg met onze partners kijk je naar het juiste kanaal (e-mail, website, inbox en social media) om de advertentie van de bij ons aangesloten webshops te plaatsen. Verder krijg je uiteraard voldoende ruimte om eigen kansen en initiatieven op te pakken en uit te voeren.

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, hét snelste online spaarprogramma van Nederland. Wij hebben meer dan 300.000 leden die via ons bij een van de 2.000+ webshops ippies (internetpunten) Sparen. De gespaarde ippies kan men weer in diverse webshops Spenden of inwisselen voor cadeaubonnen van de grootste webshops van Nederland. Wij zijn een klein jong en dynamisch team waar we infomeel en collegiaal met elkaar omgaan met het oog op resultaat.

Oh ja, we lusten trouwens allemaal ook wel graag een borrel aan het eind van de week. Die nemen we de ene keer gewoon eventjes op kantoor en de andere keer in onze stamkroeg in Weesp.

Werkzaamheden

  • Projectmanagement
  • (Social) Advertising
  • E-mail Marketing

Wil je meer weten over ippies.nl of over de inhoud van de stage dan kun je bellen naar 0294-430 745 en vragen naar Tsehai (online marketeer), maar ben je nou gelijk geïnteresseerd dan kun je je cv en motivatie sturen naar maarten@ippies.nl (manager Marketing & Operations).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren