Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Marketing/Sales bij Hearst Netherlands in Amsterdam

Functie Marketing/Sales
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een Sales stage en wil jij werkervaring opdoen bij Hearst Netherlands voor diverse magazines? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor de Topadressen rubriek voor de titels ELLE, ELLE Eten, ELLE Decoration, Harper’s BAZAAR, Esquire.

Functieomschrijving:

De marketing afdeling bestaat uit verschillende marketingteams, ieder verantwoordelijk voor een aantal van de tijdschriftentitels. Daarnaast is er een databasemarketing team. Dit team houdt zich onder andere bezig met alle aspecten rondom de abonnementen van de magazines. Jij zal deel gaan uitmaken van beide teams, en komt te werken voor verschillende titels. Je hebt daarnaast veelvuldig contact met allerlei medewerkers van de uitgeverij Hearst én externe partijen.

Werkzaamheden:

Coördinatie topadressen-rubriek van titels ELLE, ELLE Eten, ELLE Decoration, Harper’s BAZAAR, en Esquire:

  1. Elke editie publiceren ELLE, ELLE Eten, ELLE Decoration, Harper’s BAZAAR, en Esquire redactionele rubrieken met topadressen. In deze 2 pagina’s tellende rubriek worden exclusieve merken uitgelicht, met daarbij hun belangrijkste verkoopadressen. Vanaf de selectie van de merken tot de publicatie van de rubriek ligt de coördinatie hiervan bij de stagiair(e). Direct Marketing is een van de belangrijkste marketinginstrumenten die de stagiair(e) inzet.

  2. Planning, in- en extern overleg met alle betrokken partijen zijn van essentieel belang. Als stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor de communicatie tussen alle partijen. Hiervoor heeft de stagiair(e) contact met de sales afdeling, de merken, de redacties en de marketing- en databaseafdeling. Dit maakt het een zeer afwisselende stage waarbij veel van je verantwoordelijkheid wordt gevraagd.

Wie zoeken wij?

Iemand die het leuk vind om te schakelen tussen de verschillende titels en taken, geen dag is hetzelfde. Je bent zelfstandig, ondernemend en een echte planner!

Eisen

  • Minimaal HBO werk- & denkniveau
  • Een pro-actieve houding
  • Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
  • Je hebt enige ervaring met telemarketing en je bent een echte salestijger
  • Je bent klantgericht
  • Je bent vanaf 2018 beschikbaar voor minimaal 6 maanden (5 dagen in de week)

Stagevergoeding?

Ja, conform CAO.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande stageplek en wil je werken in een jong, dynamisch en creatief team? Stuur dan z.s.m. een brief met motivatie en CV naar ilse.bourgonje@hearst.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd nog even bellen: 020-5353600.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Uitgeverij in hartje Amsterdam zoekt 1 stagiair(e) op marketing & sales voor ELLE, ELLE Decoration, ELLE Eten, Red, Men's Health en Esquire!

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »