Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage medewerker kostuums | Internationaal Danstheater

Functie Stage Medewerker Kostuums
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 4 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wie zijn wij? Het dit bedrijf is een van de oudste dansgezelschappen van Nederland. Vanuit haar rijke geschiedenis heeft het IDT recent een transitie gemaakt naar nieuw repertoire, waarbij de focus ligt op het gebruiken van elementen van culturen van over de hele wereld als basis voor hedendaagse dansproducties. Het nieuwe repertoire begon met Zonnekoningen en Mannen van de Tango in 2012/2013. In 2013/2014 volgden SILK en de jeugdvoorstelling Silin- de legende van de zijdeprinses en FADO. In 2014/2014 worden SILK en Silin hernomen en volgt de nieuwe productie Crazy Blues. Er vonden tournees plaats naar Indonesië (2012, 2013, 2014) en Mexico (2013).

Functieomschrijving. Je zal tijdens je stage volledig meedraaien met de afdeling kostuums. Je taken zijn het onderhouden, wassen en herstellen van kostuums. Ook het assisteren bij snel/verkledingen tijdens de voorstelling hoort bij deze stage.

Wat vragen wij? Wij zoeken naar iemand die affiniteit met theater heeft en studeert aan een mode/kostuum gerelateerde opleiding. Verder zoeken we iemand die goed kan samenwerken, reparatiewerkzaamheden kan verrichten aan de kostuums en bij voorkeur woonachtig is in Amsterdam of directe omgeving. Het is een pré als je voor langere tijd beschikbaar bent, ook al kun je een aantal vaste dagen in de week niet. Daarnaast ben je flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij? Een leerzame en leuke stageperiode bij een bloeiend dansgezelschap met een enthousiaste groep medewerkers, waarbij je met zeer uiteenlopende situaties in aanraking komt. Je begint in de montage-week, begin februari, hiermee krijg je ook de opstart en repetities mee. En werk je nauw samen met onze kostuumontwerper. De stage loopt tot uiterlijk eind mei 2015. Tijdens de stage krijg je een stagevergoeding.

Werkzaamheden

  • Zie inleiding

Gewenste profiel

  • Zie inleiding

Wat bieden wij

  • Zie inleiding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »