Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Online Marketing Almere

Functie Online Marketeer
Education level HBO
Location Almere
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is, op het gebied van Performance Based Online Marketing, al jaren hét toonaangevend netwerk van Nederland. We werken met elkaar op een gedreven maar informele wijze aan de uitbreiding van ons netwerk. Dagelijks meten we 1.500.000 kliks, bedienen we 1.700 adverteerders en vind je ons op 70.000 websites. In Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. Onze medewerkers zijn jonge enthousiaste mensen die met plezier en passie werken aan het leveren van kwaliteit en service. Met elkaar zorgen we ervoor dat we verder komen, zowel als netwerk als op persoonlijk vlak. Dat maakt ons niet alleen het beste, maar ook het léukste netwerk!

Wij hebben plaats voor:

Diverse HBO Stagiaires

Binnen dit bedrijf zijn er meerdere afdelingen waar we op zoek zijn naar een enthousiaste, spontane en leergierige stagiaire. Er zijn onder andere stage plaatsen voor Stagiaire Online marketeer, Stagiaire Publisher manager, Stagiaire marketeer. Als stagiaire bij dit bedrijf, ondersteun je de afdeling bij alle werkzaamheden. Daarnaast krijg je de tijd om te werken aan je stageopdrachten en/of verslag.

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je bij dit bedrijf de kans om meer te leren over Affiliate Marketing en onze systemen. Wij bieden je de mogelijkheid om interne kennissessies bij te wonen., om zo je kennis nog meer te verbreden En wie weet krijg jij zelf ook wel de kans om al je collega's via een kennissessie te informeren over wat jij binnen dit bedrijf doet.

Kijk op onze website www.daisycon.com </a>voor een volledig overzicht van al onze vacatures.

Hebben we je interesse gewekt? Zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan nu je motivatie en je CV per email naar jobs@daisycon.com, ter attentie van Claudia Breugelmans.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werkzaamheden

  • Zie omschrijving.

Wat bieden wij

  • Je krijgt een zelfstandige, uitdagende en gevarieerde stage waarbij je je eigen stempel kan drukken op de werkzaamheden van de afdeling.
  • Je krijgt de mogelijkheid om mee te lopen met onze kennissessies en zo je kennis te verbreden bovenop de kennis die de stage van je vraagt.
  • Je krijgt een marktconforme stagevergoeding met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je werkt bij een jong dynamisch bedrijf met ongeveer 70 jonge enthousiaste collega's.
  • Je werkplek is goed bereikbaar; zowel per auto, per fiets als per openbaar vervoer.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »