Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Ontwikkeling communicatieplan business development en outreach programma van SURFsara voor MKB

Functie Stagiair Marktonderzoek
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 2 , 3 of 4

Taakomschrijving

Voor onderzoek en innovatie op topniveau zijn geavanceerde ICT-diensten en infrastructuur onontbeerlijk. Nederland heeft een top ICT-onderzoeksinfrastructuur, die goed geïntegreerd is in de Europese e-infrastructuur. SURFsara ondersteunt wetenschappelijk onderzoek in Nederland door geavanceerde ICT-infrastructuur, diensten en expertise te ontwikkelen en aan te bieden.

Daarnaast heeft SURFsara de ambitie om het Nederlands bedrijfsleven (MKB & Industrie) te laten profiteren van haar kennis, expertise en infrastructuur. Hiertoe is een programma opgezet met een aantal doelen; meer gebruikers van de infrastructuur uit het bedrijfsleven, verbetering van marktkennis, beter gebruik van de SURFsara kennis en expertise en betere bekendheid met de toegevoegde waarde van HPC bij het bedrijfsleven, effectievere samenwerking met diverse stakeholders.

Wij zoeken bij voorkeur een 3e/4e-jaars student die als volwaardig lid meedraait binnen onze afdeling communicatie en bijdraagt aan het uitwerken van businessplannen en een communicatieplan met daarin de verschillende communicatieinstrumenten.

Interesse? Stuur je reactie naar sollicitaties@surfsara.nl Voor informatie kun je telefonisch contact opnemen met Ans Sullot of Marjo Hoogeboom, bereikbaar via 020-8001300.

Werkzaamheden

  • Je draagt creatief en uitvoerend bij aan het business development programma door het uitwerken van businessplannen van ICT diensten die opgenomen zijn in een outreachprogramma
  • Concreet betekent dit dat je per ICT dienst doelen, middelen, meetinstrumenten en actieplannen in kaart brengt

Gewenste profiel

  • Zelfstandig
  • Minimaal HBO niveau

Wat bieden wij

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn als nationaal supercomputercentrum en aanbieder van innovatieve ICT-diensten uniek binnen de Nederlandse IT-wereld. We leveren een compleet pakket van (High Performance) Computing-, Netwer...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »