Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage plek voor HBO Student Marketing / Communicatie

Functie Medewerker communcatie
Education level HBO, WO
Location Mijdrecht
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van niveau, opgedane ervaring, studierichting en woonplaats

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde student-stagiair voor 40 uur in de week. Dé manier om je voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven is de student-stage. Een stage op ons kantoor is een leerzame, interessante en leuke ervaring. Want met een revolutionaire insteek gaat AccountingHUB de markt veranderen. Ook krijg je hierdoor de mogelijkheid om te bepalen welke carrièrestap je wilt nemen.

Tijdens deze stage werk je, onder begeleiding, volledig mee op ons kantoor en word je betrokken bij de opstartfase in al haar facetten. Je helpt bij het in kaart brengen en voorbereiden van de commerciële acties, de daaromheen nog te maken administratieve processen en de inrichting daarvan. Verder word je betrokken bij de nieuwsbrieven, sociale mediaplannen en andere uitdagingen op de communicatie met onze klanten: administratie- en accountantskantoren in Nederland. AccountingHUB biedt je de kans om mee te werken aan verschillende onderdelen van ons bedrijfsproces. Op deze manier krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk.

Gewenste profiel

  • HBO niveau
  • Nederlands in woord en geschrift
  • Professioneel
  • Leergierig
  • Initiatief tonen

Wat bieden wij

  • Aantrekkelijke stage bij uniek bedrijf
  • Goede begeleiding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde student-stagiair voor 40 uur in de week. Dé manier om je voor te bereiden op een baan in het bedrijfsleven is de student-stage. Een stag...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »