Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Risk Management bij Ohpen B.V.

Functie stagiair Risk Management
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een nieuw, jong, ambitieus en dynamisch bedrijf in de online vermogensbeheer. Dit bedrijf staat voor Open, Eerlijk en Transparant en wil zich op deze manier onderscheiden van de gevestigde orde in de financiële sector. En dit gaat niet onopgemerkt: in 2011 hebben wij de Accenture Innovation Award gewonnen en in 2012 de Gouden Stier (De Oscar's van de beleggingswereld).

De uitdaging

De afdeling Risk Management verzorgt het risico management van dit bedrijf. Op het gebied van operationeel risico management bewaakt, analyseert en rapporteert de afdeling over operationele incidenten, coördineert de vastlegging en vaststelling van controls voor ISAE 3402, controleert business procedures van dit bedrijf en adviseert, en denkt mee over de beheersing van (operationele) risico's; controleert continuïteitsplannen (BCM) en adviseert; voert zelf onderzoek uit; en initieert en vormt beleid en procedures op het gebied van risico management. De afdeling Risk heeft nauw contact met de andere afdelingen van dit bedrijf.

Het bedrijf

dit bedrijf heeft een nieuw innovatief financieel platform gelanceerd in de financiële sector. De oprichters van dit bedrijf hebben een passie voor internettechnologie en alle ontwikkelingen op dat gebied, zijn eigenzinnig en willen graag transparante producten maken. Werken bij ons betekent je eigen grenzen voorbij gaan qua innovatie en creativiteit waarbij durf, rebelsheid en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn. De informele sfeer, de collegialiteit en onze locatie in het centrum van Amsterdam vormen de basis van een zeer inspirerende werkomgeving.

Het aanbod

Je werkt in een ambitieus en enthousiast team in het centrum van Amsterdam. We zijn net verhuisd naar het nieuwe pand waarin we ons uiterste best doen om het zo cool mogelijk te maken bij ons te werken. Denk hierbij aan gym van 120 vierkante meter inclusief kleedkamers en douches. Relax ruimtes met een pooltafel, tafeltennis tafel en een kantine met een bar in één van de mooiste panden van Amsterdam (vinden wij).

Solliciteren?

Stuur je CV per e-mail naar jvanderouderaa@ohpen.nl

Werkzaamheden

  • Als stagiair Risk Management houd je je bezig met het ondersteunen van de operationele bezigheden binnen de afdeling.
  • Daarbij help je mee aan het verder uitbouwen van de afdeling.

Gewenste profiel

  • Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste stagiair op HBO/WO niveau (juridisch of financiële studies)
  • Deze stagiair heeft interesse in Risk Management, die van aanpakken weet en die geen van 9 tot 5 mentaliteit heeft.

Wat bieden wij

  • Je werkt in een ambitieus en enthousiast team in het centrum van Amsterdam.
  • We zijn net verhuisd naar het nieuwe pand waarin we ons uiterste best doen om het zo cool mogelijk te maken bij ons te werken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is a young, ambitious and dynamic company in cloud Banking Software Development. Founded in 2009 by a team of highly experienced banking professionals and software engineers that all sh...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »