Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage/afstudeerproject Bedrijfskundig/bouwgerelateerd

Functie Het sturen op projectresultaten; proces en kostenbewaking
Education level HBO
Location Hardinxveld-Giessendam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250 - 300

Taakomschrijving

Van Noordenne Wapeningsstaal i een van de grootste leveranciers van wapeningsstaal in Nederland. Projecten zowel groot als klein worden van wapeningsstaal voorzien. De wapeningstekeningen worden uitgetrokken door de buigstatenmakers. Alle wapeningsstaal wordt op buigstaten gezet die de basis zijn voor de bewerking in de wapeningscentrale en op de bouwplaatsen. Het bedrijfsbureau houdt zich bezig met het organiseren en sturen van de procesbeheersing van het primaire bedrijfsproces.

Werkzaamheden

  • Je onderzoekt het primaire bedrijfsproces vanaf verkoop tot projectresultaat. Functies en taken die met dit proces samenhangen worden bestudeerd. Doel is het beter grip krijgen op projectresultaten.
  • Sturen en bijsturen zijn hierbij kernbegrippen

Gewenste profiel

  • Je werkt zeer zelfstandig, je weet structuur aan te brengen in je aanpak en je bent procesmatig goed onderlegd. Je bent in staat met een helicopterview het proces te bestuderen.
  • Je bent een initiatiefnemer en signaleert procesverbeteringen. Je hebt affiniteit met financiele cijfers/projectresultaten.

Wat bieden wij

  • Een leerzame, veelzijdige opdracht binnen een informele organisatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »