Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stageopdracht Marketing en Commercie

Functie Marketing / Commercieel medewerker
Education level HBO
Location Zwolle
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 4 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Geen
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, zelfstandige stagiair die voor ons bedrijf een specifieke stageopdracht kan uitvoeren.

Wij hebben sinds enige tijd een vrachtwagen voor de zaak. Deze rijdt tot op heden rond zonder enige reclame. Graag willen wij ons bedrijf positioneren als instelling in de zorg. Daarbij is het belangrijk dat de vrachtwagen rendabel moet worden, mede door hem beschikbaar te stellen voor bedrijven die er reclame op kunnen plaatsen.

De opdracht is dus als volgt: Jij als stagiair gaat voor ons op zoek naar bedrijven die geïnteresseerd zijn om reclame te maken op onze vrachtwagen. Deze vrachtwagen komt op vele plaatsen door het land en zal zeker veel worden gezien. Je gaat dus zelfstandig aan de slag met deze opdracht, benaderd bedrijven, werkt uit wat de wensen van deze bedrijven zijn wat betreft de reclame en zorgt ook dat de reclame wordt geplaatst.

Ben jij een sociale, enthousiaste en zelfstandige student op zoek naar een leuke uitdaging? Dan is dit wellicht dé stageopdracht voor jou!

De gegevens die wij hebben ingevoerd als vereisten voor deze stageopdracht zijn niet per sé de benodigde opleidings- en functiecriteria. Als je een opleiding doet waarbij deze opdracht zou passen is dat voor ons ook prima. Wij zullen een en ander kunnen bespreken.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren stageopdracht.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf is een erg bijzonder bedrijf. Wij helpen mensen terug te keren naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Mensen die door allerlei oorzaken (verstandelijk, psychisch, etc) vast zijn ge...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »