Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stageplaats bij de introductie van het meest trendy drankje van 2020

Functie Marketeer (PR, Social Media, Free Publicity)
Opleidingsniveau HBO
Locatie Gorinchem
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking We bieden een vast bedrag per maand, reiskosten vergoeding en wellicht komen we tot een leuke bonusconstructie.

Taakomschrijving

Zoek jij een uitdagende stage binnen een echte start-up? Dan ben je bij SIP Products BV aan het juiste adres! Deze start-up zal in maart 2020 dit bedrijf introduceren, dit gaat een heel trendy drankje worden dat het slaapproces bevorderd! Voor het opzetten van het marketingplan en het vormgeven van de eerste marketingcampagne werkt SIP intensief samen met het marketingbureau Happy Cactus. Het kantoor van SIP is gevestigd in Gorinchem maar je zal ook met regelmaat afspraken bijwonen met de marketing & PR bureaus waar wij mee samenwerken.

Waar hebben wij jou voor nodig?
Heel simpel, wij hebben een geweldig product liggen in onze opslag. Dit product moet alleen nog door de markt ontdekt worden. Hoe gaan mensen ons product vinden en hoe bouwen we een sterk merk? Dat is waar jij ons (hopelijk) mee gaat helpen!

Helpt ons met het verder uitwerken van het marketingplan en voer deze wellicht zelfs deels uit. Denk hierbij aan:

  • Free publicity Ondanks dat er budget is willen wij alle mogelijkheden ontdekken om zoveel mogelijk gratis publiciteit te verkrijgen. Dit betekent dat je creatief meedenkt aan guerrilla marketing, buzz marketing, publiciteitsstunts enz. Het kan ons niet gek genoeg zijn!

  • PR plan bedenken & uitvoeren Zoals genoemd werken wij intensief samen met een marketingbureau die helpen om het plan te bedenken. Hierbij kan jij vele professionele skills als marketeer leren. Daarna moet er natuurlijk ook nog wat uitgevoerd worden! Daar kan jij bij helpen, wekelijks zullen er meetings zijn en bespreken wij per fase wat er uitgevoerd moet worden.

  • Verzorgen van social media accounts In samenwerking met Happy Cactus zullen alle socials bijgehouden worden en jij zal hier aan meewerken!

  • Saleswerkzaamheden Los van al het bovenstaande zal je meegaan tijdens klantbezoeken, aanwezig zijn op beurzen en meedenken in de groei van SIP

Wat wij zoeken: een creatief, zelfstandig en hard meewerkende jonge professional. Flexibele instelling, leergierig en je moet willen werken in een team van zes enthousiaste jonge ondernemers en een aantal dito collega’s.

Bel of stuur een mailtje en kom eens langs op kantoor: telefoon/email

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren