Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stageplaats binnen de horecamakelaardij bij Adhoc horecamakelaars

Functie Stagiair
Opleidingsniveau HBO
Locatie Bodegraven
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage binnen het horecataxatievak? Dan heeft Adhoc horecamakelaars uitstekende mogelijkheden!

Voor 2019 hebben wij weer een afstudeerstageplaats beschikbaar.

Adhoc biedt jou de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren taxateurs stage-ervaring op te doen en daarnaast ook je afstudeeropdracht uit te voeren. Het is dé manier om praktijkervaring op te doen in de wereld van horecavastgoed. Je draait direct mee in de praktijk en vergezelt de taxateur bij taxaties. Adhoc is actief in de Randstad maar ook daarbuiten en werkt veel met horecaketens, horecaondernemers, vastgoedmaatschappijen en verhuurders. Kijk eens op de homepage; onderaan deze pagina zie je een keur aan bekende partijen waarmee wij werken.

Meelopen met ervaren taxateurs Frank Merk en Marc Steunenberg is een veelzijdige functie waarin jij zorgt voor ondersteuning van het taxatieteam. Tijdens je stage werk je 3 tot 4 dagen mee in de praktijk en werk je 1 of 2 dagen zelfstandig aan je afstudeeropdracht. Vanuit de praktijk krijg je een vaste begeleider toegewezen die je ondersteunt tijdens de afstudeerperiode. In overleg zal een afstudeeropdracht opgesteld worden.

Wij bieden een aantrekkelijke stagevergoeding, een prima werksfeer en een unieke kans om kennis te maken met het vak van horecataxateur.

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Frank Merk of Marc Steunenberg (taxaties@adhoc-hm.nl). Wij zien je reactie graag tegemoet!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren