Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stageplaats HRM McGregor

Functie HRM medewerker
Education level HBO
Location Driebergen-Rijsenburg
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Ruim 1000 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze merken McGregor en Gaastra. Onze merken zijn verkrijgbaar in 3000 multi-brand stores, meer dan 200 shop-in-shops en 140 eigen winkels binnen de formules McGregor en ADAM brandstores. Onze omzet overschrijdt dit jaar EUR 250 miljoen.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) ter ondersteuning van de afdeling HRM. De afdeling HRM werkt vanuit het hoofdkantoor in Driebergen voor het merk McGregor voor zowel retail alsook whole sale. McGregor bestaat in Nederland uit circa 600 medewerkers. Onze HRM-afdeling is sterk adviserend en ondersteunend gericht. De afdeling bestaat uit twee medewerkers. Tevens werken we nauw samen met de HRM-afdeling van Gaastra en onze twee collega's van de salarisadministratie.

Het betreft een fulltime stage. Standplaats : Driebergen. Stageperiode: minimaal 5 maanden.

Volg jij een hbo- of wo-opleiding op het gebied van HRM? En wil jij binnen onze HRM-afdeling de verschillende onderdelen van het HRM-vakgebied leren kennen? Dan hebben wij voor jou een leerzame stageplek! Daarnaast zijn wij op zoek naar de volgende eigenschappen Jouw Reactie: Ben jij die doortastende, energieke en kritische stagiair(e) die snel kan schakelen tussen verschillende onderwerpen? Is deze stage jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar het volgende e-mailadres: jobs@mcgregor.nl t.a.v. Janneke Weidema.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar: http://www.mcgregorfashiongroup.com

Werkzaamheden

 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het opstellen van overige personeelscorrespondentie.
 • Medewerkers en managers (telefonisch) te woord staan en waar nodig adviseren, werving en selectie en het verrichten van ondersteunende administratieve taken.

Gewenste profiel

 • Mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid in zowel Nederlands als Engels. Het is een must dat jij zonder spel- en grammaticale fouten kunt schrijven.
 • Een flinke dosis pit en enthousiasme.
 • Integer
 • Zeer nauwkeurig kunnen werken
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Leergierig en pro-actief

Wat bieden wij

 • Een stageplek waar je alle facetten van het HRM-vak voorbij ziet komen en waar je dus volop mee zal draaien in de dagelijkse processen.
 • Wij bieden de ruimte om de invulling van de werkzaamheden in overleg af te stemmen op jouw voorkeuren/ontwikkelingsbehoefte en de eisen die jouw opleiding stelt aan de stage.
 • Vanzelfsprekend bieden wij goede begeleiding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Ruim 1000 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze merken ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »