Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stageplek maintenance engineering / onderhoudstechnicus

Functie Stagiair maintenance engineer installatietechniek
Opleidingsniveau HBO
Locatie Arnhem
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een stageplek bij een ontzettend leuk bedrijf? Vind je het interessant om onderzoek te doen naar technische processen? Wil je graag bij een bedrijf stagelopen waar een prettige, gemoedelijke sfeer hangt? Dan is dit DE stage voor jou!

Dit bedrijf is een middelgrote installateur met zo’n 100 medewerkers in dienst. Je komt te werken op de afdeling ‘beheer & onderhoud’. Op deze afdeling richten ze zich op het beheren en onderhouden van gebouw gebonden installaties in utilitaire panden. Bij dit bedrijf staat de medewerker op de eerste plaats. Stagiaires behandelen ze als een lid van de familie. Ze staan voor je klaar wanneer het lastig is, organiseren leuke uitjes en willen meedenken in jouw ontwikkelingsproces.

Werkzaamheden

Tijdens je stage ga je onderzoek doen naar de werkzaamheden die monteurs moeten verrichten. Welke stappen moeten ze allemaal zetten om goed onderhoud te kunnen verrichten? Welke handelingen mogen ze absoluut niet vergeten?

Je gaat met de monteurs in gesprek, loopt wellicht een dagje mee en struint het internet af. Als je al deze informatie hebt verzamelt ga je een checklist maken die monteurs dagelijks bij zich zullen hebben. Door deze checklist zullen monteurs meer overzicht hebben over hun werkzaamheden, kwalitatief goed werk verrichten en tevreden klanten achterlaten.

Jouw taken:

Door middel van bronnenonderzoek en gesprekken met monteurs informatie verzamelen over alle handelingen omtrent het beheren en onderhouden van gebouw gebonden installaties

Maken van een checklist die monteurs dagelijks kunnen gebruiken, zodat de kwaliteit van het werk omhoog gaat

Gewenste profiel

Studie richting elektrotechniek, werktuigbouw, meet & regel, mechatronica of vergelijkbaar Kennis of affiniteit met installatietechniek

Wat bieden wij

  • Goede begeleiding tijdens je stage

  • Prettige bedrijfscultuur

  • Kan op een mooie aansluitende baan na je stage

Heb jij interesse in installatietechniek? Lijkt het je tof om de kwaliteit van de werkzaamheden te verhogen d.m.v. een eigen onderzoek? Solliciteer dan direct!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren