Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair Audiovisueel Vormgever bij Greenvis

Functie Stagiair Audiovisueel Vormgever
Opleidingsniveau HBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Als Stagiair Audiovisueel Vormgever bij Greenvis maak je videocontent en videoreportages die een lust voor het oog zijn. Met de video's die jij maakt, informeer, inspireer en vermaak jij (toekomstige) klanten en medewerkers van Greenvis. Je kan goed zelfstandig werken, komt met geniale ideeën en vindt het leuk om op pad te gaan met de camera en dit later tot één geheel te bewerken. Sta je te popelen om te laten zien wat je in huis hebt? Wil je niks anders dan creatief en innovatief bezig zijn en wil jij je (nog) meer laten inspireren door een fantastisch team in een zeer dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw droomstage

Tijdens je stage als Audiovisueel Vormgever ben je onderdeel van ons team en ondersteun je ons met het maken van unieke en hoogwaardige video's. Jij zorgt ervoor dat alles wat jij maakt er tof uitziet. Ook denk je actief met ons mee en helpt ons de 'Greenvis Story' verder te vertellen.

Onze verwachtingen van een Stagiair Audiovisueel Vormgever:

• Jij bent minimaal 4e jaars student van het MBO of minimaal 3e jaars student van het HBO; • Jij bent ongelooflijk goed in vlogging (korte video's), digitale content (plaatje/ praatje) en online platform/ fora daarnaast heb je de nodige kennis van Illustrator, InDesign en Photoshop; • Je durft initiatief te nemen en daarnaast ben je zelfstandig, ondernemend en communicatief ingesteld.

Stage lopen bij Greenvis

Tijdens je stage binnen Greenvis neem je zelf het initiatief! Dit betekent dat jij als toekomstig audiovisueel vormgever naar eigen inzicht vorm geeft aan je stage.

Je wordt begeleid door het team van onder andere onze Marketeer en onze Social Engineer zij helpen met het sturen van je stage naar een goed resultaat.

Heb je eerst nog wat aanvullende vragen? Neem dan contact op met Jessica van Dijk – 06-27 86 79 76

Werkzaamheden

  • vloggen
  • video content
  • webdesign

Gewenste profiel

  • Goede kennis Nederlandse Taal
  • Creativiteit

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren