Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair duurzaam energie advies

Functie Energie Technisch medewerker
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Betrokken bij het milieu en onze klanten?

Een stage in een team van een jonge en snelgroeiende organisatie. Je komt werken op de afdeling Energie advies waarbij je wordt begeleid en betrokken bij de processen binnen deze afdeling. Je bent sociaal en communicatief vaardig en in staat om, na een gedegen interne opleiding, de juiste duurzame oplossingen te adviseren.

Werken in een boeiende omgeving

Een jonge, professionele organisatie waarin plezier en leren van elkaar centraal staan. Deze professionaliteit uit zich onder meer in perfectionisme en daadkracht. Samen met onze klanten en leveranciers komen wij steeds verder in het ontwikkelen en vormgeven van ons totaalconcept. Ons concept bestaat uit de beste oplossingen in de markt. Voor onze klanten en het milieu. dit bedrijf biedt je een uitdagende en leerzame stage met een prima stagevergoeding.

Werken in een boeiende omgeving Een jonge, professionele organisatie waarin plezier en leren van elkaar centraal staan. Deze professionaliteit uit zich onder meer in perfectionisme en daadkracht. Samen met onze klanten en leveranciers komen wij steeds verder in het ontwikkelen en vormgeven van ons totaalconcept. Ons concept bestaat uit de beste oplossingen in de markt. Voor onze klanten en het milieu.

Werkzaamheden

 • Je komt werken op de afdeling Energie advies waarbij je wordt begeleid en betrokken bij de processen binnen deze afdeling.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig en in staat om, na een gedegen interne opleiding, de juiste duurzame oplossingen te adviseren.
 • Het maken van energietechnische berekeningen.
 • Het inventariseren, analyseren en rapporteren van de energiebehoefte van de klant (gebouwen en installaties).
 • Analyseren en calculeren van energiebesparende mogelijkheden.
 • Tevens is het mogelijk om tijdens deze stage een stage- of afstudeeropdracht te voltooien. Dit bepalen wij graag samen met jou met jouw studiedoel als uitgangspunt.

Gewenste profiel

 • Je bent mondeling, schriftelijk communicatief vaardig en nauwkeurig.
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • Je bent een enthousiaste HBO student met de opleiding Energietechniek, Bouwkunde of Installatietechniek.
 • Je bent analytisch, met gevoel voor de juiste adviezen.

Wat bieden wij

 • GreenFocus biedt je een uitdagende en leerzame stage met een prima stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Greenfocus gelooft in een duurzaam Nederland. Een land waarin mensen op een verantwoordelijke en respectvolle manier met hun omgeving omgaan. Dat doen we door duurzaamheid op een pragmatische wijze...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »